Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers onthullings trailer, komt 2020

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers onthullings trailer, komt 2020

Atlus heft dan eindelijk de deksel op van Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers waarvan ze hebben aangekondigd dat het op 20 februari 2020 naar Japan komt.

video
play-rounded-fill

Over Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, ook wel bekend als P5S, is een op actie gebaseerde spin-off van Persona 5. Het maakt deel uit van de Koei Tecmo en Omega Force creëerde “Musou” of “Warriors” games, waarbij een grote hoeveelheid vijanden tegelijk.

Het is ook de eerste Action RPG in de Persona-serie.

Verhaal voor zover we weten

Maanden na Persona 5 / Persona 5 Royal brengen de Phantom Thieves of Hearts hun zomervakantie door door Japan te reizen en meer te weten te komen over de cultuur.

Terwijl ze op vakantie zijn, horen ze het nieuws over mensen die worden achtervolgd en aangevallen door mysterieuze wezens, waardoor ze bewusteloos raken.

Morgana onthult dat deze wezens schaduwen zijn die de harten van deze slachtoffers nemen, in de vorm van edelstenen, en ze verzegelen in een gevangenisachtige zeehondenkamer, vergelijkbaar met de gevangeniskamers in de binnenste diepten van Mementos. Het lijkt erop dat dit incident overal in Japan gebeurt, het ergste scenario is dat de cognitieve wereld van de Metaverse the Phantom Thieves vele maanden geleden is teruggekeerd.

Met de terugkeer van de Metaverse, samen met hun vermogen om Personas opnieuw te gebruiken, besluiten de Phantom Thieves om tegen deze nieuwe vijanden te slaan om de harten van iedereen in heel Japan te redden met de hulp van een mysterieus nieuw meisje, dat ook in staat is om schaduwen verslaan.

Ad