Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers – Opening

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers – Opening

Atlus onthulde de openingsfilm voor de komende spin-off game Persona 5; Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers – met al zijn terugkerende cast.

Natuurlijk krijgen we foto’s van hen die vechten tegen verse vijanden in laaiende gevechten – samen met een glimp van enkele nieuwe bondgenoten die ze zullen ontmoeten!

video

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers zullen op 20 februari 2020 in Japan de Nintendo Switch spelen. Er is momenteel geen woord over een westerse releasedatum voor de game.

Over Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Persona 5 Scramble is een crossover tussen Koei Tecmo’s hack en slash Dynasty Warriors-serie en Atlus’s turn-based rollenspel Persona-serie.

Als gevolg hiervan bevat het gameplay-elementen van beide, zoals de realtime actiegevechten van de eerste met het turn-based Persona-gevechtsaspect van de laatste.

De game speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen van Persona 5 af en volgt Joker en de rest van de Phantom Thieves of Hearts terwijl ze eindigen in een mysterieuze versie van Tokyo vol met bovennatuurlijke vijanden.

Ad