Persona 5 Scramble verkopen lager dan op PS4

Persona 5 Scramble verkopen lager dan op PS4

COMG! , een belangrijke winkelketen in Japan, publiceerde verkoopgegevens voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers die onlangs in Japan zijn uitgebracht.

Persona verkoopt niet zoals verwacht

Volgens de retailer verkocht Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers het beste op PlayStation 4. De verkoop van PS4-versies is het dubbele van die op Switch. Bovendien voegde de retailer eraan toe dat Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers ongeveer 66% verkocht van wat Persona 5 Royal in Japan verkocht. Ter referentie had Persona 5 Royal 201.000 exemplaren in Japan verkocht.

Hoewel dit misschien een probleem lijkt, hebben veel mensen zich niet gerealiseerd dat het niet alleen een musou-titel is. Het is in veel opzichten een opvolger van Persona 5 Royal.

Over Persona 5 Scramble

“Persona 5”, dat wereldwijd in totaal 3,2 miljoen exemplaren heeft overtroffen, is een langverwachte actie-RPG voor fans geworden.

Een origineel verhaal ongeveer zes maanden na het einde van “P5”! Een mysterieus mysterieus incident vond plaats in verschillende delen van Japan. Palace nieuw leven ingeblazen, vervormde volwassen cognitieve wereld?

De spookband van harten herenigd tijdens de zomervakantie draagt ​​weer spookkleding en gaat een nieuwe zaak oplossen! In dit werk kunnen niet alleen de hoofdpersoon, maar ook de leden van de Phantom Thief direct worden bediend! Rijd door de stad vol schaduwen in een dynamische actie die volledig gebruik maakt van persona’s! Spannende en opwindende stijlvolle actie-RPG-bommen in verschillende delen van Japan!

Persona 5 Scramble is een crossover tussen Koei Tecmo’s hack en slash Dynasty Warriors-serie en Atlus’s turn-based rollenspel Persona-serie. Als gevolg hiervan bevat het gameplay-elementen van beide, zoals de realtime actiegevechten van de eerste met het turn-based Persona-gevechtsaspect van de laatste. De game speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen van Persona 5 af en volgt Joker en de rest van de Phantom Thieves of Hearts terwijl ze eindigen in een mysterieuze versie van Tokyo vol met bovennatuurlijke vijanden.

Ad