Persona 5 Scramble – Yusuke Kitagawa Trailer

Persona 5 Scramble – Yusuke Kitagawa Trailer

Atlus deelde een nieuwe personage trailer voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. De trailer stelt ons voor aan Yusuke Kitagawa, een van de hoofdpersonages in de Persona 5-spellen.

video

Over Yusuke Kitagawa

Yusuke Kitagawa is een speelbaar personage uit Persona 5. Hij is een kunststudent van de Kosei High School die betrokken raakt bij de Phantom Thieves of Hearts.

Yusuke heeft donkerblauw haar met een gescheiden pony die zijn linkeroog licht bedekt en grijze ogen. Zijn in-game personagemodel is aanzienlijk groter en dunner dan die van andere mannelijke personages. Zijn collega Phantom Thieves Ann Takamaki en Ryuji Sakamoto beschrijven hem allebei als een ‘mooie jongen’.

Yusuke draagt geen regulier uniform van Kosei High, in tegenstelling tot zijn medestudent, Hifumi Togo. Zijn wintervariant-uniform bestaat uit een wit shirt in gakuran-stijl geborduurd met een fleur-de-lis, een zwarte broek en zwarte loafers.

Een zilveren ring met meerdere sleutels is aan zijn riemlus bevestigd. Zijn zomervariant uniform vervangt het witte overhemd door een ultramarijn kleurige button-down, die Yusuke draagt met de mouwen opgerold tot zijn ellebogen.

Ad