Persona 5 Strikers komt op 23 februari 2021

Persona 5 Strikers komt op 23 februari 2021

Atlus bevestigde Persona 5 Strikers zullen op 23 februari hier in het westen op het Nintendo Switch-systeem verschijnen.

Je kunt kiezen tussen Engelse en Japanse voice-overs en er zijn drie versies: de Launch Edition, SteelBook Edition en Digital Deluxe Edition.

video
play-rounded-fill

Over Persona 5 Strikers

Persona 5 Strikers neemt spelers mee op een epische roadtrip met de Phantom Thieves, waar ze terugslaan tegen de corruptie die steden in heel Japan overweldigt. Een zomervakantie met goede vrienden neemt een plotselinge wending als een vertekende realiteit naar voren komt; onthul de waarheid en verlos de harten van degenen die gevangen zitten in het centrum van de crisis!

Belangrijkste kenmerken

Nieuw verhaal en nieuwe bezienswaardigheden

Persona 5 Strikers bevat een diepgaande verhaalcampagne en spannende gevechten die zorgen voor een echte Persona-ervaring. Bezoek zes verschillende steden in Japan, kook verleidelijke regionale recepten en help mensen in nood een handje. Vecht vervolgens tegen de Shadows om de bron van de corruptie in de Metaverse-kerkers te ontdekken. Spring in het verhaal, of je nu een nieuwkomer bent in de serie of een oude fan bent!

Vecht met stijl

Val vijanden aan in het hybride vechtsysteem dat explosieve actie-gevechten combineert met pauzeer-en-plan-sequenties om je volgende strategische zet te beslissen. Behaal een voordeel ten opzichte van je vijanden door ze in een hinderlaag te lokken, hun elementaire zwakheden aan te pakken om ze neer te halen en de laatste klap uit te delen met een totale aanval!

Gebruik de volledige kracht van de Phantom Thieves

Alle Phantom Thieves zijn volledig speelbaar, dus gebruik de specifieke vaardigheden van elk personage en roep hun Persona’s op voor soepele, elegante gevechten! Versterk hun vaardigheden en capaciteiten en vecht met uw eigen stijl. Elk personage heeft zijn eigen unieke reeks uitgebreide, flitsende spreuken en magie om grote hordes op te ruimen. Heb je ooit willen vechten als een gigantische kattenbus? Zoek niet verder. Persona 5 Strikers is perfect voor jou.

Ad