Persona 5 Strikers – Westerse Launch Trailer

Persona 5 Strikers – Westerse Launch Trailer

Atlus heeft de westerse lanceringstrailer voor Persona 5 Strikers uitgebracht. De nieuwe trailer toont meer tussenfilmpjes en gameplay.

video

Over Persona 5 Strikers

Op zoek naar wat rust en ontspanning gaan de Phantom Thieves op pad om aan hun roadtrip te beginnen, totdat een meedogenloze detective uit Kyoto hun hulp inroept bij het onderzoeken van een reeks vreemde gevallen die zich in heel Japan voordoen … anders arresteert hij Joker. 

Terwijl ze dieper in het mysterie graven, ontdekken ze een ander rijk waar onschuldige mensen worden gevangengezet en gedwongen hun hartenwensen op te geven door de grillen van de heerser. In de typische stijl van Phantom Thieves gaan ze alles gebruiken wat ze hebben om de gevangenen te bevrijden, hun hart terug te geven en terug te slaan tegen de corruptie in hun meest explosieve gevecht ooit!

Belangrijkste kenmerken

  • Nieuw verhaal en nieuwe bezienswaardigheden – Persona 5 Strikers bevat een diepgaande verhaalcampagne en spannende gevechten die zorgen voor een echte Persona-ervaring. Bezoek zes verschillende steden in Japan, kook verleidelijke regionale recepten en help mensen in nood een handje. Vecht vervolgens tegen de Shadows om de bron van de corruptie in de Metaverse-kerkers te ontdekken. Spring in het verhaal, of je nu een nieuwkomer bent in de serie of een oude fan bent!
  • Vecht met stijl – Val vijanden aan in het hybride vechtsysteem dat explosieve actie-gevechten combineert met pauzeer-en-plan-sequenties om je volgende strategische zet te beslissen. Behaal een voordeel ten opzichte van je vijanden door ze in een hinderlaag te lokken, hun elementaire zwakheden aan te pakken om ze neer te halen, en de laatste slag toe te brengen met een totale aanval!
  • Gebruik de volle kracht van de Phantom Thieves – Alle Phantom Thieves zijn volledig speelbaar, dus gebruik de specifieke vaardigheden van elk personage en roep hun Persona’s op voor soepele, elegante gevechten! Versterk hun vaardigheden en capaciteiten en vecht met uw eigen stijl. Elk personage heeft zijn eigen unieke reeks uitgebreide, flitsende spreuken en magie om grote hordes op te ruimen. Heb je ooit willen vechten als een gigantische kattenbus? Zoek niet verder. Persona 5 Strikers is perfect voor jou.

Persona 5 Strikers komt op 23 februari uit op de Switch, waarbij eigenaren van Digital Deluxe Edition vroege toegang tot de game krijgen.

Ad