Persona Q2: New Cinema Labyrinth – Phantom Thieves Trailer

Persona Q2: New Cinema Labyrinth – Phantom Thieves Trailer

De nieuwste Persona Q2: New Cinema Labyrinth-video van Atlus concentreert zich op de Phantom Thieves die in Persona 5 op PlayStation 3 en PlayStation 4 verschenen.

video
play-rounded-fill

Persona Q2: New Cinema Labyrinth is al beschikbaar om te kopen in Japan, maar het zal deze zomer op 4 juni in zowel Amerika als Europa aankomen.

Over Persona Q2: New Cinema Labyrinth

Bereid je voor op een mysterieuze filmwereld in Persona Q2: New Cinema Labyrinth, een uitdagende kerkercrawler voor de Nintendo 3DS. De Phantom Thieves zijn op een ander avontuur omdat ze vast komen te zitten in een reeks labyrintische films, elk met zijn eigen unieke draaiingen en thema’s na verschillende filmgenres.

Onderweg kom je andere gelijkgestemde helden tegen die over de wil en kracht beschikken om je te helpen tijdens je reis. Maar wie is dit mysterieuze meisje Hikari en hoe ontsnapt de cast uit deze filmische verstrengeling die tijd en ruimte overstijgt !?

Belangrijkste kenmerken

  • Joker staat centraal – Ervaar een tot nadenken stemmend verhaal vanuit het perspectief van de protagonist uit Persona 5 terwijl jij samen met de andere Phantom Thieves de S.E.E.S. ontmoet. van Persona 3 en het Onderzoeksteam van Persona 4 in een filmische wereld!
  • Persona 3 Portable’s Female Heroine steelt de schijnwerpers – Persona Q2: New Cinema Labyrinth bevat de langverwachte toevoeging van de vrouwelijke heldin van Persona 3 Portable, die een centrale rol zal spelen in je avontuur door het zilveren scherm!
  • Hulde brengen aan de klassiekers – Ontdek een reeks labyrinten die de populaire filmgenres parodiëren met veel referenties waar echte filmfans dol op zullen zijn!
  • We’ve Got Company – Persona Q2 breidt uit met de gevechtssystemen van Persona Q en Persona 5, inclusief een nieuwe Unison-functie. Door side-quests te voltooien, zullen bepaalde groepen en pairings samenwerken om hun eigen speciale aanval te ontketenen!
  • For the World Cinema Aficionados – Dompel jezelf onder in Persona Q2: New Cinema Labyrinth dankzij de Japanse stemaudiotrack met Engelse ondertitels. Dit zal de eerste keer zijn dat veel fans de originele Japanse stemmen van de Persona 3-cast zullen horen!
Ad