Persona remasters overzicht gedeeld door Atlus

Persona remasters overzicht gedeeld door Atlus

Omdat Atlus in de maand januari twee Persona-remasters voor de Nintendo Switch uitbrengt, wordt het een geweldige maand voor RPG-enthousiastelingen.

De eerste is een game voor de PlayStation Portable genaamd Persona 3 Portable, terwijl de tweede een geweldige game is voor de PlayStation Vita genaamd Persona 4 Golden. Beide games kunnen op 19 januari afzonderlijk worden gekocht op verschillende platforms, waaronder Xbox Game Pass.

Het geheim is bekend en nu kun je alles te weten komen over Persona 3 Portable en Persona 4 Golden van de meesterdetective die voor de Phantom Thieves werkt, Morgana.

video
play-rounded-fill

Morgana vertelt wat er nieuw is aan het oude

De innemende trailer wordt tot leven gebracht door Morgana, die het ook vertelt. Het geeft spelers een idee van wat ze kunnen verwachten van de twee oude games, die beide geremasterde high-definition beelden en soundtracks hebben gekregen, evenals nieuwe levenskwaliteitsfuncties, om een ​​nog leukere ervaring te creëren.

Over Persona 3 Portable

Persona 3 Portable, het veelgeprezen rollenspel dat wordt gecrediteerd voor het opnieuw bedenken van de Persona-serie, is nu beschikbaar in een digitaal geremasterde versie voor huidige platforms.

De hoofdrolspeler komt het “Dark Hour” tegen niet lang nadat hij voor het eerst naar de Gekkoukan High School is overgeplaatst. Mensen beginnen op spookachtige doodskisten te lijken en buitenaardse beesten die bekend staan ​​als Shadows beginnen door de stad te zwermen. Een vreemde stilte omhult de metropool. De kracht van hun hart, evenals hun persona, wordt actief wanneer ze worden aangevallen door een van deze schaduwen op een moment dat alle hoop lijkt te zijn vervlogen.

Met behulp van de kracht die hen is verleend, gaan ze op zoek naar de waarheid over het donkere uur en bereiden ze zich voor om hun lot tegemoet te gaan.

Geniet nu van Persona 3 Portable met opnieuw geremasterde graphics, verbeterde soepelheid in gameplay en levenskwaliteitfuncties, waaronder moeilijkheidskeuze en snel opslaan-functionaliteit. Beklim de dreigende toren van Tartarus, schakel machtige Shadows uit en onderzoek de mysteries van het Dark Hour. Beleef een heel schooljaar boordevol dagelijkse evenementen terwijl je waardevolle banden smeedt met onvergetelijke personages. Ervaar deze donkere, emotionele reis. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer: ​​-Geniet nu van Persona 3 Portable met opnieuw geremasterde graphics, verbeterde vloeiende gameplay

-U kunt de voice-over in het Japans of Engels kiezen.

Over Persona 4 Golden

Persona 4 Golden, een game met een wereldwijde reputatie, maakt gedurfde beweringen over zijn vermogen om levensveranderende, once-in-a-lifetime ervaringen te bieden, waaronder het aangaan van diepgaande vriendschappen met andere spelers.

Mensen geloven dat als je op een stormachtige nacht naar een televisiescherm kijkt, je ware liefde voor je zal verschijnen…

Deze eigenaardige mythe verspreidt zich uiteindelijk over het afgelegen dorp Inaba, het nieuwe huis van de hoofdpersoon, ongeveer tegelijkertijd met een reeks onopgeloste moorden. In hun zoektocht naar de waarheid ontdekken de hoofdrolspeler en zijn vrienden dat zij uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor het ontsluiten van de poort naar een ander rijk.

Verken buitenaardse kerkers, vecht tegen monster Shadows en confronteer de donkerste delen van jezelf terwijl je de waarheid achter de seriemoorden dichter bij komt. Dit zijn enkele van de belangrijkste kenmerken.

-Verken de stad Inaba, neem deel aan een spannend academisch jaar, kom in contact met andere individuen die dezelfde waarden delen en creëer vriendschappen die een leven lang meegaan.

-Kies tussen Japanse en Engelse voice-overs. -Verbeterde beelden en gladheid. -Moeilijkheid selectie. -Snelle opslagmogelijkheid. -Nieuwe elementen van levenskwaliteit.

De huidige versies van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden staan ​​gepland voor release op 19 januari 2023.

Ad