Phantasy Star Online 2: New Genesis komt volgend jaar (Japan)

Phantasy Star Online 2: New Genesis komt volgend jaar (Japan)

Tijdens de Xbox Games Showcase kwam er volgend jaar een nieuwe uitbreiding voor Phantasy Star Online 2 met de titel New Genesis naar de game.

Deze uitbreiding komt ook naar de cloudversie van de game op Nintendo Switch, die exclusief is voor Japan.

video

Over Phantasy Star Online 2: New Genesis

Phantasy Star Online 2: New Genesis komt in 2021! PSO2: NGS zal Phantasy Star Online 2 op alle mogelijke manieren overtreffen en spelers onbeperkt avontuur en ongeëvenaarde karakteraanpassing bieden.

De game is opnieuw ontworpen als de beste online actie-RPG-ervaring!

Nieuwe Genesis ontvouwt zich in een nieuwe setting 1000 jaar na de strijd van Oracle en de originele PSO2, en heeft een visueel opvallend “wijd open slagveld” dat Sega een “nieuwe, levende wereld noemt die verandert met het verstrijken van tijd en weer ‘.

Het maken van personages en avatars zijn compatibel tussen Phantasy Star Online 2 en New Genesis (een tease opruimen die op Sega’s PSO2 Twitter-feed is gepost), en het is mogelijk emotes en andere geregistreerde gegevens tussen beide games te delen.

Belangrijk om op te merken, niveaus, EXP, vaardigheden, fotokunsten, technieken en valuta die de speleconomie beïnvloeden, zijn niet overdraagbaar. Star Gems en Arks Cash zijn dat wel.