Phantom Breaker: Omnia – Fin trailer

Phantom Breaker: Omnia – Fin trailer

Er is weer een trailer voor Phantom Breaker: Omnia uitgebracht, en deze keer is er een video gewijd aan Fin. Monica Rial is de Engelse stem van het personage, terwijl Tomoko Kaneda de Japanse stem van het personage is.

video
play-rounded-fill

Over Fin

Schrodinger is een onstuimige 9-jarige tijdreiziger en lid van de interdimensionale handhaverorganisatie. In de strijd gebruikt hij een multifunctioneel lasergeweer dat bekend staat als “JJ Apple.” Ze is vanuit de toekomst gereisd met haar robot-sidekick Mau-chu op een enkele missie: tegen Phantom vechten.

Over Phantom Breaker: Omnia

Phantom Breaker: Omnia, een enorme update van Phantom Breaker: Extra, een 1-vs-1 2D anime-jager die oorspronkelijk werd uitgebracht door Mages in 2013. De game bevat 2 gastpersonages, Kurisu Makise van Steins; Gate en Rimi Sakihata van Chaos;Head, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker Omnia.

• 20 karakters!

Omvat alle personages uit Phantom Breaker: Extra zoals Kurisu Makise uit Steins;Gate, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker: Omnia.

• Kies uit 3 verschillende vechtstijlen: Snel, Hard en Omnia!

De 3 verschillende stijlen in het spel kunnen de snelheid, kracht en mechanica van je personages drastisch veranderen.

• Opnieuw afgestemd en opnieuw gebalanceerd!

Het vermogen om geweldige combo’s en speciale aanvallen uit te voeren is nog nooit zo eenvoudig geweest als Phantom Breaker: Omnia’s vechtsysteem is gereviseerd en opnieuw in evenwicht gebracht.

• Tweetalige audio!

Eerst een Phantom Breaker-serie, alle personages hebben Engelse stemacteurs. De tekst van het spel wordt ook vertaald in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees.

• Moderne, geremixte soundtrack!

De achtergrondmuziek voor elk personage is vernieuwd en opnieuw gemixt! We hebben ook de optie toegevoegd om de originele achtergrondmuziek af te spelen.

• Bereid je voor op de strijd!

Verbeter je vaardigheden in de Tutorial- en Trainingsmodus en vecht vervolgens door de Verhaalmodus vanuit het oogpunt van elk van de personages om te zien wat hun grootste wensen zijn!

• De complete ervaring!

Spelers kunnen zich onderdompelen in de verhalen van zowel de originele Phantom Breaker als Phantom Breaker: Extra.

Op 15 maart 2022 wordt Phantom Breaker: Omnia uitgebracht op Nintendo Switch.