Phantom Breaker: Omnia introduceert Rin & Gaito

Phantom Breaker: Omnia introduceert Rin & Gaito

Er is weer een personagetrailer voor Phantom Breaker: Omnia gearriveerd, deze keer gericht op Rin en Gaito. In het Engels portretteren LilyPichu en Patrick Seitz de personages, terwijl Yuka Tsubo en Kentar It de Japanse stemmen afhandelen.

We hebben nu wat achtergrondinformatie over Rin en Gaito dankzij de officiƫle website.

video
play-rounded-fill

Over Rin & Gaito

Een klein meisje van zes jaar met een krachtige anti-ziel. Rin leidt de zombie Gaito in de strijd en hij stampt op iedereen die haar in de weg staat.

Gaito werd weer tot leven gewekt door het Wederopstandingsjuweel, maar hij werd wild en destructief in het proces. Rin is de enige die hem kan beheersen, daarom neemt ze deel aan Phantom’s duels en volgt ze zijn bevelen op om haar broer weer tot leven te wekken.

Over Phantom Breaker: Omnia

Phantom Breaker: Omnia is een belangrijke upgrade van Mages’ Phantom Breaker: Extra, een 1-vs-1 2D anime-jager gelanceerd in 2013. Kurisu Makise van Steins;Gate en Rimi Sakihata van Chaos;Head, evenals twee compleet nieuwe personages die speciaal voor Phantom Breaker Omnia zijn ontwikkeld, verschijnen in het spel.

ā€¢ Een cast van 20 karakters!

Alle personages uit Phantom Breaker zijn inbegrepen: Extra’s zijn onder meer Kurisu Makise van Steins;Gate en twee gloednieuwe personages die alleen zijn ontworpen voor Phantom Breaker: Omnia.

ā€¢ Er zijn drie verschillende vechtstijlen om uit te kiezen: Snel, Hard en Omnia!

De drie hoofdstijlen van de game kunnen de snelheid, kracht en mechanica van je personage radicaal veranderen.

ā€¢ Het is verfijnd en opnieuw gebalanceerd!

Het vechtsysteem in Phantom Breaker: Omnia is opnieuw ontworpen en opnieuw gebalanceerd, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om ongelooflijke combinaties en speciale aanvallen uit te voeren.

ā€¢ Audio in twee talen!

Voor het eerst in de Phantom Breaker-serie worden alle personages in het Engels ingesproken. De tekst van het spel wordt ook vertaald in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees en andere talen.

ā€¢ Geremixte, moderne soundtrack!

De achtergrondmuziek van elk personage is herwerkt en herschikt! Er is ook de mogelijkheid om naar de originele achtergrondmuziek te luisteren.

ā€¢ Maak je klaar voor oorlog!

Bekijk je vaardigheden in de Tutorial- en Trainingsmodus en vecht het vervolgens uit in de Verhaalmodus vanuit het perspectief van elk personage om erachter te komen wat hun grootste verlangens zijn!

ā€¢ Het hele avontuur!

Zowel de originele Phantom Breaker als Phantom Breaker: Extra bevatten verhalen waarin spelers zich kunnen verdiepen.

Op 15 maart 2022 wordt Phantom Breaker: Omnia uitgebracht op Nintendo Switch.