Phantom Breaker: Omnia – Itsuki trailer

Phantom Breaker: Omnia – Itsuki trailer

Er is weer een personagetrailer voor Phantom Breaker: Omnia, deze keer gericht op Itsuki, dankzij Rocket Panda Games en Mages. Erica Lindbeck in het Engels en Akiko Hasegawa in het Japans zorgen voor de stemmen voor de personages.

video
play-rounded-fill

Over Itsuki

Itsuki krijgt een bio op de officiële website, samen met wat meer informatie over het personage.

Een 18-jarige rechter en jury! … Ook af en toe serveerster in een dienstmeisjescafé. Als ze geen klanten bedient, gebruikt ze haar vechthamer, ‘Maggie’, om tegenstanders op het hoofd te slaan.

Ze werd geboren in een ultra-rijke familie, ging naar prestigieuze instellingen en had alles wat ze wenste totdat de financiële crisis een einde maakte aan haar celebrity-levensstijl. Haar ouders lieten haar in Japan achter en ze ging op reis om het fortuin van haar familie terug te winnen. Buitengewoon hoopvol, maar toch optimistisch.

Over Phantom Breaker: Omnia

Phantom Breaker: Omnia, een enorme update van Phantom Breaker: Extra, een 1-vs-1 2D anime-jager die oorspronkelijk werd uitgebracht door Mages in 2013. De game bevat 2 gastpersonages, Kurisu Makise van Steins; Gate en Rimi Sakihata van Chaos;Head, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker Omnia.

20 karakters!

Omvat alle personages en gastpersonages uit Phantom Breaker: Extra zoals Kurisu Makise uit Steins;Gate en twee gloednieuwe personages die speciaal voor Phantom Breaker: Omnia zijn gemaakt.

Kies uit 3 verschillende vechtstijlen: Snel, Hard en Omnia!

De 3 verschillende stijlen in het spel kunnen de snelheid, kracht en mechanica van je personages drastisch veranderen.

Opnieuw afgestemd en opnieuw in balans!

Het vermogen om geweldige combo’s en speciale aanvallen uit te voeren is nog nooit zo eenvoudig geweest als Phantom Breaker: Omnia’s vechtsysteem is gereviseerd en opnieuw in evenwicht gebracht.

Audio in twee talen!

Eerst een Phantom Breaker-serie, alle personages hebben Engelse stemacteurs. De tekst van het spel wordt ook vertaald in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees.

Moderne, geremixte soundtrack!

De achtergrondmuziek voor elk personage is vernieuwd en opnieuw gemixt met de mogelijkheid om de originele achtergrondmuziek af te spelen.

De complete ervaring!

Spelers kunnen zich onderdompelen in de verhalen van zowel de originele Phantom Breaker als Phantom Breaker: Extra.

Een mysterieuze man, alleen bekend als ‘Phantom’, verscheen in Tokio – de hoofdstad van Japan – en manipuleerde kwetsbare adolescenten om met elkaar te vechten, en schonk hun mystieke wapens van grote kracht die bekend staan ​​als ‘Fu-mension Artifacts’. ruilde, beloofde hij hun wens te vervullen als ze het zouden overleven.

Zonder medeweten van de strijders, veroorzaakten de felle botsingen tussen Fu-mension Artifacts verstoringen in de ruimte-tijd, waardoor de grenzen tussen parallelle universums in gevaar kwamen. De ineenstorting van deze parallelle universums zou uiteindelijk het zegel verbreken en de vernietigende krachten van Phantom ontketenen.

Op 15 maart wordt Phantom Breaker: Omnia uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad