Phantom Breaker: Omnia komt Maart 2022

Phantom Breaker: Omnia komt Maart 2022

Uitgever Rocket Panda Games heeft de releasedatum voor Phantom Breaker: Omnia bekendgemaakt. De vechtgame, een bijgewerkte release van Phantom Breaker: Extra uit 2013, wordt in maart 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch. Er is ook een nieuwe trailer gedeeld, waarin enkele personages en hun gameplay worden getoond.

video

Over Phantom Breaker: Omnia

In het spel verschijnt een mysterieuze man, alleen bekend als ‘Phantom’ in Tokio, om kwetsbare adolescenten te manipuleren om met elkaar te vechten, en schenkt hen mystieke wapens van grote kracht die bekend staan ​​als ‘Fu-mension Artifacts’. hij beloofde hun wens te vervullen als ze het zouden overleven. De felle botsingen tussen deze artefacten veroorzaakten verstoringen in de ruimte-tijd, waardoor de grenzen tussen parallelle universums in gevaar kwamen. De ineenstorting van deze parallelle universums zou uiteindelijk het zegel verbreken en de vernietigende krachten van Phantom ontketenen.”

Phantom Breaker: Omnia is een razendsnelle 2-D anime-vechtgame met 20 unieke personages die het tegen elkaar opnemen om hun grootste wensen uit te laten komen. De mogelijkheid om te kiezen tussen 3 vechtstijlen zal doorgewinterde gamers aanspreken, terwijl het spel toegankelijk is voor nieuwkomers. De game bevat 2 gastpersonages, Kurisu Makise van Steins;Gate en Rimi Sakihata van Chaos;Head, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker: Omnia.

Ad