Phantom Breaker: Omnia – Kurisu trailer

Phantom Breaker: Omnia – Kurisu trailer

Er is weer een personagetrailer uitgebracht voor Phantom Breaker: Omnia, deze keer gericht op Kurisu, een personage uit de visuele romanreeks Steins;Gate. In het Engels speelt Trina Nishimura de rol, terwijl Asami Imai de Japanse voice-over verzorgt.

video
play-rounded-fill

Over Kurisu

Een 18-jarig personage uit de Steins;Gate sci-fi adventure graphic novel-serie. Ze is een briljante onderzoeker die vecht met vreemde technologieën naast haar op kicks gebaseerde gevechtstechniek.

Ze was een nieuwsgierig meisje dat door haar vrienden ‘Assistent’ werd genoemd nadat ze op jonge leeftijd was afgestudeerd aan een Amerikaanse instelling en zich had aangesloten bij het Future Gadget Laboratory in Akihabara. Hoewel ze geen Duelist is, is haar grote (en vaak explosieve) arsenaal aan apparaten een schot in de roos.

Over Phantom Breaker: Omnia

Phantom Breaker: Omnia, een enorme update van Phantom Breaker: Extra, een 1-vs-1 2D anime-jager die oorspronkelijk werd uitgebracht door Mages in 2013. De game bevat 2 gastpersonages, Kurisu Makise van Steins; Gate en Rimi Sakihata van Chaos;Head, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker Omnia.

• 20 karakters!

Omvat alle personages uit Phantom Breaker: Extra zoals Kurisu Makise uit Steins;Gate, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker: Omnia.

• Kies uit 3 verschillende vechtstijlen: Snel, Hard en Omnia!

De 3 verschillende stijlen in het spel kunnen de snelheid, kracht en mechanica van je personages drastisch veranderen.

• Opnieuw afgestemd en opnieuw gebalanceerd!

Het vermogen om geweldige combo’s en speciale aanvallen uit te voeren is nog nooit zo eenvoudig geweest als Phantom Breaker: Omnia’s vechtsysteem is gereviseerd en opnieuw in evenwicht gebracht.

• Tweetalige audio!

Eerst een Phantom Breaker-serie, alle personages hebben Engelse stemacteurs. De tekst van het spel wordt ook vertaald in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees.

• Moderne, geremixte soundtrack!

De achtergrondmuziek voor elk personage is vernieuwd en opnieuw gemixt! We hebben ook de optie toegevoegd om de originele achtergrondmuziek af te spelen.

• Bereid je voor op de strijd!

Verbeter je vaardigheden in de Tutorial- en Trainingsmodus en vecht vervolgens door de Verhaalmodus vanuit het oogpunt van elk van de personages om te zien wat hun grootste wensen zijn!

• De complete ervaring!

Spelers kunnen zich onderdompelen in de verhalen van zowel de originele Phantom Breaker als Phantom Breaker: Extra.

Op 15 maart 2022 werd Phantom Breaker: Omnia uitgebracht op de Nintendo Switch.