Phantom Breaker: Omnia – Mikoto trailer

Phantom Breaker: Omnia – Mikoto trailer

Rocket Panda Games en Mages gebruiken personagetrailers om hun aanstaande Nintendo Switch-vechter Phantom Breaker: Omnia te promoten, en de eerste werd vandaag uitgebracht, met Mikoto. Erica Mendez spreekt voor haar in het Engels, terwijl Nana Mizuki voor haar spreekt in het Japans.

video
play-rounded-fill

Over Mikoto

Een vioolvirtuoos en 19-jarige student genaamd “Maestro” houdt een groot tweehandig zwaard vast.

Ze ging bij een verre oom wonen die haar talent voor muziek ontdekte en haar viool leerde terwijl ze haar opvoedde nadat ze haar beide ouders op jonge leeftijd verloor. Haar bewondering voor zijn toewijding veranderde echter in verdriet toen hij zijn gehoor verloor voordat ze haar gelofte kon nakomen om speciaal voor hem een ​​optreden op te voeren.

Over Phantom Breaker: Omnia

Phantom Breaker: Omnia is een belangrijke upgrade van Mages’ Phantom Breaker: Extra, een 1-vs-1 2D anime-jager gelanceerd in 2013. Kurisu Makise van Steins;Gate en Rimi Sakihata van Chaos;Head, evenals twee compleet nieuwe personages die speciaal voor Phantom Breaker Omnia zijn ontwikkeld, verschijnen in het spel.

Roster van 20 karakters!

Omvat alle hoofdpersonages en enkele speciale gasten van Phantom Breaker: Kurisu Makise van Steins;Gate en twee gloednieuwe personages die speciaal voor Phantom Breaker: Omnia zijn ontwikkeld, behoren tot de extra’s.

Er zijn drie verschillende vechtstijlen om uit te kiezen: Snel, Hard en Omnia!

De drie hoofdstijlen van de game kunnen de snelheid, kracht en mechanica van je personage radicaal veranderen.

Het is opnieuw afgestemd en opnieuw gebalanceerd!

Het vechtsysteem in Phantom Breaker: Omnia is opnieuw ontworpen en opnieuw gebalanceerd, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om ongelooflijke combinaties en speciale aanvallen uit te voeren.

Audio in twee talen!

Voor het eerst in de Phantom Breaker-serie worden alle personages in het Engels ingesproken. De tekst van het spel wordt ook vertaald in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees en andere talen.

Soundtrack met een modern, geremixt gevoel!

De achtergrondmuziek van elk personage is herwerkt en opnieuw gemixt, met de mogelijkheid om naar de originele muziek te luisteren.

Het hele avontuur!

Zowel de originele Phantom Breaker als Phantom Breaker: Extra bevatten verhalen waarin spelers zich kunnen verdiepen.

Een mysterieuze man die alleen bekend staat als ‘Phantom’ dook op in Tokio, de hoofdstad van Japan, en verleidde gevoelige tieners om met elkaar te vechten door ze bovennatuurlijke wapens met een enorme kracht te geven die bekend staan ​​als ‘Fu-mension Artifacts’. In ruil daarvoor zwoer hij dat als ze zouden leven, hij aan hun verzoek zou voldoen.

De intense conflicten tussen Fu-mension Artifacts, buiten medeweten van de strijders, veroorzaakten ruimte-tijdvervormingen, waardoor de grenzen tussen parallelle realiteiten in gevaar kwamen. Het uiteenvallen van deze parallelle werelden zou uiteindelijk de barrière doorbreken, waardoor Phantom zijn destructieve vermogens kan ontketenen.

Op 15 maart wordt Phantom Breaker: Omnia uitgebracht op Nintendo Switch.