Phantom Breaker: Omnia – Ontmoet Waka

Phantom Breaker: Omnia – Ontmoet Waka

Dankzij Rocket Panda Games en Mages hebben we nu de nieuwste personagetrailer voor Phantom Breaker: Omnia, die zich richt op Waka. Cristina Vee zorgt voor de Engelse vertelling, terwijl Miyu Matsuki de Japanse voice-over verzorgt.

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Waka

Een 17-jarige miko-afstammeling en erfgename van de demonendodingszaak van de familie Kumon. ‘Kahoutou’, haar naginata, wordt gebruikt om te vechten.

Ze oefent haar lichaam en geest elke dag in de dojo achter het heiligdom van haar familie, op het pad van zowel God als vechtsporten. Het stoppen van de duels en voorkomen dat Phantom zijn doel bereikt, is haar voorouderlijke verantwoordelijkheid en spirituele doel.

Over Phantom Breaker: Omnia

Phantom Breaker: Omnia is een belangrijke upgrade van Mages’ Phantom Breaker: Extra, een 1-vs-1 2D anime-jager gelanceerd in 2013. Kurisu Makise van Steins;Gate en Rimi Sakihata van Chaos;Head, evenals twee compleet nieuwe personages die speciaal voor Phantom Breaker Omnia zijn ontwikkeld, verschijnen in het spel.

Roster van 20 karakters!

Omvat alle hoofdpersonages en enkele speciale gasten van Phantom Breaker: Kurisu Makise van Steins;Gate en twee gloednieuwe personages die speciaal voor Phantom Breaker: Omnia zijn ontwikkeld, behoren tot de extra’s.

Er zijn drie verschillende vechtstijlen om uit te kiezen: Snel, Hard en Omnia!

De drie hoofdstijlen van de game kunnen de snelheid, kracht en mechanica van je personage radicaal veranderen.

Het is opnieuw afgestemd en opnieuw gebalanceerd!

Het vechtsysteem in Phantom Breaker: Omnia is opnieuw ontworpen en opnieuw gebalanceerd, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om ongelooflijke combinaties en speciale aanvallen uit te voeren.

Audio in twee talen!

Voor het eerst in de Phantom Breaker-serie worden alle personages in het Engels ingesproken. De tekst van het spel wordt ook vertaald in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees en andere talen.

Soundtrack met een modern, geremixt gevoel!

De achtergrondmuziek van elk personage is herwerkt en opnieuw gemixt, met de mogelijkheid om naar de originele muziek te luisteren.

Het hele avontuur!

Zowel de originele Phantom Breaker als Phantom Breaker: Extra bevatten verhalen waarin spelers zich kunnen verdiepen.

Een mysterieuze man die alleen bekend staat als ‘Phantom’ dook op in Tokio, de hoofdstad van Japan, en verleidde gevoelige tieners om met elkaar te vechten door ze bovennatuurlijke wapens met een enorme kracht te geven die bekend staan ​​als ‘Fu-mension Artifacts’. In ruil daarvoor zwoer hij dat als ze zouden leven, hij aan hun verzoek zou voldoen.

De intense conflicten tussen Fu-mension Artifacts, buiten medeweten van de strijders, veroorzaakten ruimte-tijdvervormingen, waardoor de grenzen tussen parallelle realiteiten in gevaar kwamen. Het uiteenvallen van deze parallelle werelden zou uiteindelijk de barrière doorbreken, waardoor Phantom zijn destructieve vermogens kan ontketenen.

Op 15 maart wordt Phantom Breaker: Omnia uitgebracht op de Nintendo Switch.