Phantom Breaker: Omnia trailer – Ren

Phantom Breaker: Omnia trailer – Ren

Terwijl de releasedatum van Phantom Breaker: Omnia op 15 maart nadert, heeft Rocket Panda Games een personagevideo uitgebracht voor een ander lid van de cast van de game. Ren, een overbezorgde oudere broer uit nederige omstandigheden, wordt geïntroduceerd in de meest actuele teaser.

video
play-rounded-fill

Over Ren

Een jonge kerel van 18 jaar met een groot hart en moeilijke omstandigheden. “Kotaro”, een handschoen betoverd door vuur en bliksem, is zijn wapen.

Hij heeft plichtsgetrouw voor zijn jonge zus Ryo gezorgd, terwijl hun ouders hard werkten om haar ziektebehandeling te betalen. Opgegroeid in armoede en verwaarlozing als gevolg van de ontberingen van zijn familie, heeft hij ijverig voor zijn kleine zusje Ryo gezorgd. Grote broer die een beetje overbezorgd is en tot het uiterste zou gaan om zijn geliefde zus te redden.

We hebben lang gewacht op Phantom Breaker: Omnia, die oorspronkelijk was gepland voor 2021, en elke teaser zoals deze draagt ​​gewoon bij aan de pijn. Hopelijk is de game zonder problemen op 15 maart klaar voor release.