Phantom Fury, Ion Fury’s vervolg, aangekondigd

Phantom Fury, Ion Fury’s vervolg, aangekondigd

Phantom Fury is het vervolg op de first-person shooter Ion Fury, gemaakt door Slipgate Ironworks en uitgegeven door 3D Realms.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Phantom Fury

Phantom Fury begint vele jaren na het einde van de laatste game. Het volgt de hoofdpersoon, Shelly “Bombshell” Harrison, terwijl ze op een nieuwe missie gaat die haar door de Verenigde Staten voert. Het zal ergens in 2023 uitkomen voor Nintendo Switch en andere platforms.

Kenmerken

  • Een krachtige mix van oerknalactie en roadmovie: vecht door schaduwrijke hotels in Albuquerque, bekijk verlaten gebouwen in Los Alamos, houd de straten van Chicago veilig en nog veel meer!
  • Een waanzinnig interactieve wereld – Een ongelooflijke hoeveelheid interactiviteit brengt de omgevingen tot leven. Je kunt dingen verwachten als volledig functionele computers, helikoptervluchten en arcadespellen die je kunt spelen.
  • Een groot aantal wapens – Er staan ​​meer dan 20 unieke wapens tot je beschikking! De favoriete wapens van fans, zoals de Bowling Bombs, worden vergezeld door gloednieuwe wapens zoals jachtgeweren die pantsers kunnen doorbreken, apparaten die elektrisch schuim afschieten en drones die kunnen worden ingezet. Je kunt upgrades en mods voor je wapens ontgrendelen die de manier waarop ze vuren veranderen. Dit geeft je de controle die je nodig hebt om elk gevecht op jouw manier te winnen.
  • Er zijn veel vaardigheden en upgrades die kunnen worden ontgrendeld. Wapens zijn niet de enige manier om de vele uitdagingen onderweg aan te gaan. Upgrade je bionische arm en pak met krachtige nieuwe vaardigheden, zoals een stootaanval of een elektrisch schild.
  • Een angstaanjagend aantal vijanden – Ontmoet gemene cyborgs, dreigende soldaten en walgelijke mutaties, elk met hun eigen speciale vaardigheden. Baasgevechten zijn een geweldige manier om je vaardigheden tot het uiterste te testen.