Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy beschikbaar

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy beschikbaar

Pak het attest van je advocaat en maak je klaar om naar de rechtszaal te gaan, want Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy is wereldwijd beschikbaar voor de Nintendo Switch-, Xbox One-apparatenfamilie, waaronder Xbox One X, PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en pc.

video

Digitaal verkrijgbaar voor MSRP $ 29,99, Phoenix Wright: Ace Attorney ™ Trilogy brengt de scherts en cryptische kappertjes samen van alle drie de originele spellen, waaronder

Phoenix Wright: Ace Attorney
Phoenix Wright: Ace Attorney-Justice for All
Phoenix Wright: Ace Attorney- Trials and Tribulations

Alles in één pakket.

Phoenix Wright: Ace Attorney

Phoenix’s kleurrijke cast van bondgenoten en vijanden, raadselachtige plaats delict en high-stakes rechtszaal showdowns zullen ook allemaal tot leven worden gebracht met behulp van hoge resolutie opnieuw getekend graphics geoptimaliseerd voor HD-schermen.

Zowel advocaten van veteranen en beginnende verdedigers moeten zich voorbereiden op talloze discussies over ladders terwijl ze hun speurvaardigheden op de proef stellen.

Bij de lancering hebben advocaten toegang tot een uitgebreide tien veilige slots voor zowel de Engelse als de Japanse versie van het spel.

In augustus 2019 zal een post-launch-patch advocaten in staat stellen “OBJECTION!” Te roepen terwijl ze zich een weg banen door het spel in het Duits, Frans, Koreaans, Chinees en Vereenvoudigd Chinees.

Ad