Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy komt

Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy komt

Er is aangekondigd dat de Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy naar de Nintendo Switch komt.

De trilogie is zeer gevraagd door fans en is ongetwijfeld geweldig om te spelen tijdens je reizen of thuis.

Over Phoenix Wright Ace Attorney

Phoenix Wright: Ace Attorney is een video-avonturenavontuur ontwikkeld door Capcom. Het werd uitgebracht voor de Game Boy Advance in 2001 in Japan en is geporteerd naar meerdere platforms. De 2005 Nintendo DS-versie introduceerde een Engelse taaloptie en was de eerste keer dat de game werd uitgebracht in Noord-Amerika en Europa.

Het is de eerste inzending in de Ace Attorney-serie; verschillende sequels en spin-offs werden geproduceerd, terwijl dit spel verdere poorten en remasters voor computers, gameconsoles en mobiele apparaten heeft gezien.

Het verhaal volgt Phoenix Wright, een rookie verdedigingsadvocaat die probeert zijn klanten “niet schuldig” te laten verklaren. Onder andere zijn de baas van Phoenix, Mia Fey; zijn assistent en Mia’s zuster, Maya; en officier van justitie Miles Edgeworth. De speler bestuurt Phoenix via twee reeksen secties: onderzoeken en rechtszaal-proeven.

Tijdens onderzoeken verzamelen zij informatie en bewijsmateriaal. Tijdens de rechtszaken kruisen ze getuigen kruiselings in en beantwoorden vragen van de rechter, de officier van justitie en de getuigen.

Ad