Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy ondersteunt Engels

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy ondersteunt Engels

Goed nieuws voor degenen onder u die denken de fysieke versie van Phoenix Wright te kopen: Ace Attorney Trilogy, dat wederom exclusief is voor Japan.

Engels graag

Volgens de eShop-vermelding van de game is de Japanse versie zowel in het Engels als in het Japans te spelen. Dit geldt voor zowel de fysieke als de digitale versie.

Je kunt de Collector’s Edition of standaard fysieke versie van Amazon Japan pre-orderen.

video

Over Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

Verdedig de onschuldigen en red de dag! Courtroom-held Phoenix Wright legt deze winter de wet vast in de digitale versie van Phoenix Wright ™: Ace Attorney ™ Trilogy.

Ervaar de originele trilogie als nooit tevoren in heldere, opnieuw gerenderde graphics met hoge resolutie en meeslepende beelden die zijn geoptimaliseerd voor het Nintendo Switch-systeem.

Word lid van Rookie Lawyer Phoenix Wright door de eerste jaren van zijn carrière in zijn zoektocht naar de waarheid achter alle klassieke gevallen te vinden! Bereid je voor op intense showdowns in rechtszalen door misdaadscènes te onderzoeken, bewijsmateriaal te verzamelen en getuigen te ondervragen.

Gebruik bewijsmateriaal en de getuigenissen van getuigen in uw voordeel terwijl u vecht voor de onschuld van uw cliënt. Niets minder dan volledige vrijspraak zal doen in deze rechtbank. Zoek de tegenstrijdigheden in getuigenverklaringen om de waarheid bloot te leggen!

Ad