Phoenotopia: Awakening – Eerste 37 minuten

Phoenotopia: Awakening – Eerste 37 minuten

Moet je een duik nemen in de prachtige pixelwereld van Phoenotopia: Awakening op Nintendo Switch? Dankzij onze vrienden in Nintendo Hall kun je nu de eerste 37 minuten bekijken

Phoenotopia: Awakening ziet spelers de rol aannemen van Gail – een eenvoudige dorpeling die held wordt, wanneer alle volwassenen in haar stad op mysterieuze wijze worden ontvoerd in het holst van de nacht!

video
play-rounded-fill

Over Phoenotopia: Awakening

Ga op avontuur!

Sluit je aan bij Gail, een eenvoudige dorpeling, die gehoor moet geven aan de oproep tot avontuur wanneer een groot sterrenschip aan de nachtelijke hemel verschijnt en alle volwassenen ontvoert. Als het nieuwe oudste lid van haar gefragmenteerde gemeenschap moet ze eropuit trekken om dit grote mysterie op te lossen. Ze weet weinig van het grote avontuur dat voor haar ligt, het kwaad dat op de loer ligt in de schaduwen, en de rol die ze zou spelen in de strijd om het bestaan ​​van de aarde!

Kenmerken:

– Een verhalend avontuur voor één speler vol charmante personages, levendige steden en gevaarlijke kerkers.

– Meer dan 10 verschillende wapens en gereedschappen om vijanden te bestrijden en puzzels op te lossen. Vlieg met raketlaarzen! Schiet met bommen! Speel op de fluit!

– Vecht tegen meer dan 50 verschillende soorten vijanden en 12 ontmoetingen met eindbazen.

– Een wereld vol geheimen! Vind 33 Energy Gems, 55 Heart Pieces en 111 Moonstones.

– Een prestatiesysteem, met 33 badges om te verdienen, voor spelers die op zoek zijn naar extra uitdaging en herspeelbaarheid.

– Meer dan 60 originele nummers, variërend van rustige piano en orkest tot razende synth / metal rockers en doedelzakken!

– De lengte van een hoofdcampagne wordt geschat op 25 uur speeltijd. 50 uur voor completisten.

Los het grote mysterie van de Phoenix op!

Phoenotopia: Awakening uitgebracht in de Nintendo Switch eShop op 20 augustus 2020 voor $ 19,99 USD.