PHOGS! Eerste 18 minuten

PHOGS! Eerste 18 minuten

Zal PHOGS! op Nintendo Switch bieden je wat plezier of niet? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 18 minuten bekijken.

Leid twee Siamese honden Rood en Blauw door talloze gekke werelden – werelden vol eten, plezier en zelfs slaperige tijd!

video
play-rounded-fill

Over PHOGS!

In PHOGS! je speelt als een hondenduo op een boeiend, puzzelavontuur. Verbonden door een rekbare buik, moet je blaffen, bijten en stuiteren door obstakels in de themawerelden Eten, Slapen en Spelen, in coöp of singleplayer.

Foerageer door Food World, boordevol lekkernijen. Van hete beboterde toast tot gehakte selderij … zelfs een rivier van chocolade!

Wandel door Sleep World, compleet met teddyberen, kussens en quilts, allemaal genesteld in de gloed van het rustgevende nachtlicht.

Spring door de gekke speelgoedkist van Play World en verken een strandpretpark, een retro-speelhal en alles daartussenin. Inslag!

Met ondersteuning voor gameplay voor één speler en gedeelde controller, plus lokale en online coöp, zijn Rood en Blauw altijd klaar om te spelen!

PHOGS! is nu verkrijgbaar via de Switch eShop voor $ 24,99 USD.