Picross S9 aangekondigd

Picross S9 aangekondigd

Samenvatting:

Picross S9 is de nieuwste toevoeging aan de populaire Picross-serie, met honderden nieuwe puzzels en handige nieuwe functies. We zullen de gameplay-mechanica van Picross verkennen, inclusief de verschillende modi en tips en trucs voor het oplossen van puzzels. We zullen ook de nieuwe functies in Picross S9 bespreken, waaronder de Rewind Puzzle-functie, touchscreenbediening en gebruiksvriendelijke functies die het de ultieme puzzelgame voor Nintendo Switch-spelers maken.


Over Picross S9

Picross is een populair puzzelspel dat begin jaren negentig in Japan is ontstaan. Het combineert elementen van Sudoku en Nonograms, wat een andere naam is voor Picross, waarbij een raster wordt ingevuld om een ​​verborgen afbeelding te onthullen. Naarmate je meer puzzels oplost, worden er complexere afbeeldingen onthuld. Het heeft een aanzienlijke aanhang gekregen in Japan en heeft zijn weg gevonden naar het Westen, waar het populair is geworden bij liefhebbers van puzzelspellen.

video
play-rounded-fill

Gameplay-mechanica

Classic Picross is de standaard gameplay-modus waarbij een raster van vierkanten wordt ingevuld om een ​​verborgen afbeelding te onthullen. Mega Picross is een variatie op de klassieke gameplay met grotere getallen aan de buitenkant van het raster, waardoor het uitdagender wordt. Kleur Picross daarentegen gebruikt gekleurde cijfers om de puzzels op te lossen. Ten slotte bevat Clip Picross puzzels die een verhaal of scène onthullen.

Verschillen tussen Picross-modi

Picross S9 bevat 485 puzzels, waaronder 300 Picross- en Mega Picross-puzzels, 150 Clip Picross-puzzels, 30 Color Picross-puzzels en 5 extra puzzels. Elke modus heeft zijn eigen unieke spelmechanismen, waardoor het een uitdaging is voor zelfs de meest doorgewinterde Picross-spelers. We geven tips en trucs voor het oplossen van puzzels in elke modus en bespreken de verschillen tussen elke modus.

Nieuwe functies in Picross S9

De nieuwste release van Picross S9 bevat een handige nieuwe “Rewind Puzzle”-functie, waarmee spelers hun laatste zet ongedaan kunnen maken of de puzzel helemaal kunnen resetten. Deze functie maakt het voor spelers gemakkelijker om puzzels op te lossen en verbetert de algehele gameplay-ervaring. Bovendien ondersteunt Picross S9 touchscreenbediening, waardoor het nog gemakkelijker wordt om op de Nintendo Switch te spelen. Maximaal vier spelers kunnen tegelijkertijd spelen en er zijn gedetailleerde tutorials en handige hulpfuncties om nieuwkomers op weg te helpen.

Conclusie

Picross S9 is het ultieme puzzelspel voor Nintendo Switch-spelers en biedt honderden nieuwe puzzels en handige nieuwe functies. De verschillende modi en gebruiksvriendelijke functies maken het een leuk en uitdagend spel voor alle niveaus. Met zijn touchscreenbediening en handige tutorials is Picross S9 een must-play voor liefhebbers van puzzelspellen.

Veelgestelde vragen
  • Wat is Picross?
    • Picross is een populair puzzelspel waarbij je een raster moet invullen om een ​​verborgen afbeelding te onthullen.
  • Welke modi zijn beschikbaar in Picross S9?
    • Picross S9 heeft vier modi: klassieke Picross, Mega Picross, Color Picross en Clip Picross.
  • Wat is de functie “Puzzel terugspoelen” in Picross S9?
    • Met de functie “Puzzel terugspoelen” kunnen spelers hun laatste zet ongedaan maken of de puzzel helemaal resetten.
  • Kunnen meerdere spelers Picross S9 spelen?
    • Ja, maximaal vier spelers kunnen tegelijkertijd spelen.
  • Is Picross S9 een goed spel voor beginners?
    • Ja, Picross S9 heeft gedetailleerde tutorials en handige hulpfuncties om nieuwkomers op weg te helpen.