Picross X: Picbits vs Uzboross – Eerste 44 minuten

Picross X: Picbits vs Uzboross – Eerste 44 minuten

De puzzelvideogame Picross X: Picbits vs. Uzboross is bijgewerkt met nieuwe gameplay. Na zijn debuut in Japan werd de titel vervolgens over de hele wereld verspreid.

Om het einde van het spel te bereiken, moet je uitzoeken hoe je de problemen kunt oplossen die non-stop op je af komen.

video
play-rounded-fill

Over Picross X: Picbits vs Uzboross

Dit specifieke Picross-spel richt zich op het zo snel mogelijk oplossen van 5×5 roosters! Ervaar een spannende nieuwe kijk op het klassieke puzzelspel Picross! Er is ook ondersteuning voor zowel lokale als internet-multiplayer! Verover UZBOROSS samen met je vrienden of zelfs volslagen vreemden!

Je hebt volledige controle over hoe het spel eruit ziet en hoe de personages gekleed zijn. Als je speelgegevens hebt uit de Picross S-serie of Working Zombies, kun je door je gegevens te koppelen exclusieve skins krijgen!

In het puzzelspel picross, vergelijkbaar met kruiswoordpuzzels maar met afbeeldingen in plaats van woorden, volgen spelers hints om een ​​afbeelding af te maken. Het is een spel dat iedereen kan spelen omdat de regels eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen zijn.

In de Nintendo Switch eShop kun je Picross X: Picbits vs. Uzboross van Jupiter krijgen. De volgende talen kunnen worden gebruikt om het spel te spelen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees en Spaans.