Pikmin 3 Deluxe aangekondigd, lanceert 30 oktober

Pikmin 3 Deluxe aangekondigd, lanceert 30 oktober

De Wii U classic Pikmin 3 gaat naar de Nintendo Switch als Pikmin 3 Deluxe! Volgens Nintendo wordt de game op 30 oktober 2020 gelanceerd.

In het bijzonder zal deze nieuwe versie enkele nieuwe toevoegingen bevatten, zoals meerdere moeilijkheidsgraden, nieuwe missies met zijverhalen met Olimar & Louie en alle DLC van de originele release!

video

Over Pikmin 3 Deluxe

In de verre uithoeken van de ruimte ligt een mysterieuze maar vreemd bekende buitenaardse wereld … gevuld met schattige wezens, verborgen verrassingen en meer dan levensgrote lol. Maak een landingszone vrij, want de Pikmin 3 Deluxe-game komt op 30 oktober naar de Nintendo Switch-familie van systemen. Pikmin 3 is oorspronkelijk gelanceerd op de Wii U, en nu maakt het de sprong naar Nintendo Switch met nieuwe content, meer opties voor samenwerking spelen en een reeks instellingen die het voor nieuwkomers gemakkelijk maken om erin te springen.

Pikmin 3 Deluxe is niet jouw avontuur in de tuin. Leid een team van drie ontdekkingsreizigers en een team van schattige Pikmin in een zoektocht om te overleven boordevol puzzels om op te lossen en overvloedige beestjes om te vechten. Na een crashlanding verken je een verscheidenheid aan weelderige omgevingen, zoals de met sneeuw bedekte verre toendra, de Twilight River en de Garden of Hope, allemaal vol met wonderbaarlijke en formidabele levensvormen.

“Pikmin 3 Deluxe brengt deze klassieke franchise tot leven op Nintendo Switch, introduceert een nieuw publiek voor zijn geliefde personages en gameplay, en verwelkomt ook terugkerende spelers met nieuwe uitdagingen”, zegt Nick Chavez, Senior Vice President van Nintendo of America. Verkoop en marketing. “Met Pikmin 3 Deluxe blijft de Nintendo Switch-softwarebibliotheek groeien met een verscheidenheid aan games die iedereen kan ontdekken en ervan kan genieten.”

Deluxe

Pikmin 3 Deluxe biedt een volledige reeks toevoegingen en verbeteringen, waaronder de mogelijkheid om de hele Story-modus in samenwerking met een vriend te spelen, nieuwe missies met zijverhalen die ook in co-op en alle missies kunnen worden gespeeld modus DLC-fasen vanaf de release van de originele game.

Met nieuwe moeilijkheidsgraden, lock-on targeting, optionele hints en de keuze om in een meer ontspannen tempo te spelen, is het gemakkelijker dan ooit om mee te doen aan het Pikmin-plezier, te genieten van het prachtige landschap van de game en te proeven wat dit levendige wereld te bieden heeft. Leuke functies uit de originele game komen ook terug in Pikmin 3 Deluxe, zoals de in-game camera, waarmee spelers foto’s kunnen maken van de weelderige omgevingen en nieuwsgierige wezens van de game vanuit een klein perspectief.

Met een aantal Pikmin om vriendschap te sluiten en te bevelen, heb je een bereidwillig team tot je beschikking om alle obstakels aan te pakken. Pikmin met verschillende kleuren biedt een verscheidenheid aan nuttige vaardigheden en sterke punten voor je missies. Zo kan Blue Pikmin onder water ademen, waardoor je items kunt verzamelen die andere Pikmin niet kunnen bereiken, terwijl Winged Pikmin, die zich onderscheidt door hun roze tinten en fladderende vleugels, over terreinen zoals water en putten kan vliegen. Strategisch de juiste Pikmin selecteren voor de taak, projecten delegeren en wisselen tussen kapiteins kan helpen de overwinning veilig te stellen.

Nieuwe dingen

Voor doorgewinterde spelers die klaar zijn om hun Pikmin-plukvaardigheden te gebruiken in een aantal nieuwe uitdagingen, voegt Pikmin 3 Deluxe nieuwe missies met zijverhalen toe waarin Olimar en Louie de planeet PNF-404 verkennen. En voor een beetje vriendelijke Pikmin-flinging-plezier, zijn er zelfs onderlinge multiplayer-wedstrijden beschikbaar in Bingo Battle.

Je grote team van kleine Pikmin staat klaar om je te vergezellen terwijl je aan een gigantisch avontuur begint! Ga voor meer informatie over Pikmin 3 Deluxe naar https://pikmin3.nintendo.com

. Pikmin 3 Deluxe wordt op 30 oktober gelanceerd in de winkels, in de Nintendo eShop op Nintendo Switch en op Nintendo.com voor een adviesprijs van $ 59,99.

Ad