Pikmin 3 Deluxe – Drie dingen om te onthouden als je Pikmin ontmoet

Pikmin 3 Deluxe – Drie dingen om te onthouden als je Pikmin ontmoet

Heb je een opfriscursus nodig voordat Pikmin 3 Deluxe over een paar weken arriveert? Hier is een korte handleiding voor de eigenzinnige Pikmin-bondgenoten waarmee je gaat werken!

Nintendo heeft een nieuwe Japanse trailer uitgebracht die nieuwe spelers kennis laat maken met de wereld van Pikmin. In de video worden met name leuke geanimeerde schetsen en gameplay-opnames gebruikt om te laten zien hoe “Pikmin partners zijn”, hoe “Pikmin beschermers zijn” en ten slotte hoe “Pikmin verschillende persoonlijkheden heeft”.

video

Over Pikmin 3 Deluxe

Laat een team schattige, plantachtige Pikmin groeien om een ​​vreemde wereld te doorkruisen en je planeet te redden.

Voer het bevel over een capabele groep van vijf verschillende soorten Pikmin om strategisch obstakels te overwinnen, wezens te verslaan en voedsel te vinden voor je uitgehongerde thuisplaneet! Je kunt zelfs een tweede speler meenemen om taken te verdelen terwijl je een wereld verkent die groter lijkt dan het leven vanuit een klein perspectief.

Pikmin op jouw tempo

Keer terug naar je schip voordat de tijd om is, anders kunnen jij (en je Pikmin) in grote problemen komen. Als je de voorkeur geeft aan een meer informele benadering, zijn er nieuwe moeilijkheidsgraden, lock-on targeting en optionele hints toegevoegd. Met minder druk heb je meer tijd om je Pikmin strategisch te besturen en het weelderige landschap in je op te nemen.

Speel zij-verhaalmissies, rechtstreekse wedstrijden en meer!

Deze luxe versie van de Pikmin 3-game bevat nieuwe zijverhaalmissies met Olimar en Louie, de mogelijkheid om de Story-modus met een vriend te spelen en alle DLC-levels uit de originele release. Voel je je competitief? Geniet van felle onderlinge bingogevechten en online klassementen voor de missiemodus.

Drie dappere ontdekkingsreizigers landen op de planeet PNF-404 op een missie om voedsel te vinden voor hun uitgehongerde thuisplaneet. Na een noodlanding moeten deze ontdekkingsreizigers samenwerken met Pikmin om zich te herenigen en hun missie te voltooien.

Leid, gooi en laat Pikmin groeien met verschillende vaardigheden en sterktes – gevleugelde Pikmin kan vliegen, terwijl blauwe Pikmin onder water kan ademen. Door strategisch de juiste Pikmin voor de klus te kiezen en te wisselen tussen de drie kapiteins (of te coördineren met een tweede speler), kun je efficiënt werken om fruit te verzamelen en je Pikmin-team te laten groeien.

Als je het niet druk hebt met het verzamelen van fruit en het redden van je planeet, probeer dan de Mission-modus uit om aan bepaalde vereisten te voldoen, zoals het verslaan van vijanden of het verzamelen van items. Op zoek naar een vriendschappelijke wedstrijd? In Bingo Battle moet je Pikmin gebruiken om items op je bingokaart terug te halen voordat je tegenstander dat doet.

Met meer opties voor coöperatief spelen, instellingen die het voor nieuwkomers gemakkelijk maken om aan hun Pikmin-reis te beginnen, nieuwe zijverhalen en meer, staat deze kleine Pikmin klaar voor hun grootste avontuur ooit.

Pikmin 3 Deluxe komt op 30 oktober 2020 naar de Nintendo Switch.