Pikmin 3 Deluxe – Ontmoet de Pikmin

Pikmin 3 Deluxe – Ontmoet de Pikmin

Nintendo heeft een nieuwe promotietrailer voor Pikmin 3 Deluxe uitgebracht. De trailer is getiteld “Meet The Pikmin” en herintroduceert deze vreemde levensvormen voor een gloednieuw publiek op Nintendo Switch.

video

Over Pikmin

Laat een team schattige, plantachtige Pikmin groeien om een ​​vreemde wereld te doorkruisen en je planeet te redden. Geef leiding aan een capabele oogst van verschillende soorten Pikmin ™ om strategisch obstakels te overwinnen, wezens te verslaan en voedsel te vinden voor je uitgehongerde thuisplaneet! Je kunt zelfs een tweede speler meenemen om taken te verdelen terwijl je een wereld verkent die groter lijkt dan het leven vanuit een klein perspectief.

Pikmin in jouw tempo

Keer terug naar je schip voordat de tijd om is, anders kunnen jij (en je Pikmin) in grote problemen komen. Als je de voorkeur geeft aan een meer informele aanpak, zijn er nieuwe moeilijkheidsgraden, vergrendelde targeting en optionele hints toegevoegd. Met minder druk heb je meer tijd om je Pikmin strategisch te besturen en het weelderige landschap in je op te nemen.

Speel zij-verhaalmissies, rechtstreekse wedstrijden en meer!

Deze luxe versie van de Pikmin 3-game bevat nieuwe zijverhaalmissies met Olimar en Louie, de mogelijkheid om de Story-modus met een vriend te spelen en alle DLC-levels uit de originele release. Voel je je competitief? Geniet van felle onderlinge bingogevechten en online klassementen voor de missiemodus.

Pikmin 3 Deluxe wordt op 30 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad