Pikmin 3 Deluxe – Snelst verkopende in serie in Japan, binnenkort best verkochte

Pikmin 3 Deluxe – Snelst verkopende in serie in Japan, binnenkort best verkochte

Famitsu heeft enkele bijgewerkte verkoopcijfers vrijgegeven voor Pikmin 3 Deluxe, waaruit blijkt hoe goed de game het doet in Japan.

Volgens de laatste cijfers heeft Pikmin 3 Deluxe 499.000 fysieke eenheden verkocht in Japan. Dit is een indrukwekkende prestatie, aangezien het spel pas een paar maanden uit is.

Pikmin 3 Deluxe gaat sterk

Hierdoor is de verbeterde poort het snelst verkopende spel in de serie voor Japan. Dat gezegd hebbende, de daadwerkelijke verkoop van de game is waarschijnlijk iets hoger, aangezien dit cijfer geen rekening houdt met digitale verkoop. verkocht respectievelijk ongeveer 480.000 eenheden en 500.000 eenheden.

Als zodanig lijkt het onvermijdelijk dat Pikmin 3 Deluxe binnenkort het origineel zal overtreffen om de best verkochte inzending in de serie te worden, als dat nog niet is gebeurd met de toevoeging van digitale verkoop.

Over Pikmin 3 Deluxe

Geen missie is te groot voor de kleine Pikmin!

Bereik een wereld vol avontuur aan met Pikmin 3 Deluxe voor Nintendo Switch!

Voer het bevel over een capabele groep kleine wezens en verken een vijandige planeet in deze spannende mix van actie en strategie. Ga op zoek naar waardevolle items, los puzzels op en overwin machtige wezens in een rijk gedetailleerde wereld vol verrassingen!

Neem de leiding

Stel een groep van maximaal 100 Pikmin samen tijdens je dagelijkse verkenningen en gebruik een fluitje om ze naar je toe te roepen. Ze zijn gehoorzaam genoeg om je bevelen met plezier op te volgen – en vinden het niet eens erg om ergens tegenaan te worden gegooid om de klus te klaren!

Op jouw bevel zullen de Pikmin-troepen zware ladingen voor je dragen, barrières doorbreken, bruggen bouwen, de plaatselijke fauna bestrijden en meer. Je kunt je bemanning ook opsplitsen in drie squadrons onder leiding van Alph, Brittany en Charlie, en daartussen wisselen om in verschillende richtingen tegelijk te zoeken – als je dit onder de knie krijgt, kun je efficiënt reizen!

Wat is er nieuw?

Pikmin 3 Deluxe krijgt een dosis handige nieuwe upgrades, van het hoofdavontuur samen met een vriend aangaan tot het opgraven van nooit eerder vertoonde verhaalmissies!

Ad