Pikmin 3 Deluxe – Teaser Website – Retail Cover Art en meer

Pikmin 3 Deluxe – Teaser Website – Retail Cover Art en meer

Nintendo liet een verrassende aankondiging vallen dat Pikmin 3 Deluxe op 30 oktober 2020 naar Nintendo Switch zou gaan.

Een paar nieuwe dingen om je eetlust op te wekken, zijn kelder geworden terwijl we allemaal wachten op verdere details over de release van de game!

Nintendo heeft een teaser-website geopend voor Pikmin 3 Deluxe, waar fans meer informatie kunnen lezen over de nieuwe functies op Nintendo Switch en de officiële trailer kunnen bekijken.

Artwork onthuld

Bovendien geeft de website ons een eerste blik op het fysieke hoesontwerp van de game – met verschillende Pikmin die samen rondhangen.

Geen enkele missie is te groot voor de kleine Pikmin!

Raak een wereld vol avontuur aan met Pikmin 3 Deluxe voor Nintendo Switch!

Bestuur een capabele verzameling kleine wezens en verken een vijandige planeet in deze spannende mix van actie en strategie. Gebruik de unieke vaardigheden van elk Pikmin-type om obstakels te overwinnen en een diverse wereld om je heen te openen. Ga op zoek naar waardevolle items, los puzzels op en overwin machtige wezens in een rijk gedetailleerde wereld vol verrassingen!

Wat is er nieuw in Pikmin 3 Deluxe?

Of je nu Pikmin 3 op Wii U hebt gespeeld of dat het je eerste avontuur is op de planeet ‘PNF-404’, Pikmin 3 Deluxe zit boordevol spannende nieuwe modi en functies:

  • 2P-coöp: Reis door het hoofdverhaal in coöp voor twee spelers * op dezelfde console!
  • Nieuwe avonturen: doe het alleen of werk samen met een vriend om gloednieuwe proloog- en epiloogverhalen aan te gaan met in de hoofdrol Pikmin en Pikmin 2 helden Olimar en Louie!
  • Verbeteringen in kwaliteit van leven: breid je verkenning uit met een verbeterd gericht gericht systeem, veranderingen in de balans van vijanden, meerdere moeilijkheidsgraden, optionele hints en meer.
  • Piklopedia: ontgrendel profielitems voor elk personage en ontdek hun unieke perspectieven op elk wezen dat je ontdekt. ​​

Maak een team!

Als je een pauze nodig hebt van je moedige avontuur, wacht je nog meer plezier met het terugkeren van extra modi. Ga de strijd aan met een andere speler in Bingo Battle, of voltooi unieke uitdagingen alleen of coöperatief in Mission Mode – die alle DLC van de Wii U-versie bevat!