Pikmin 3 Deluxe – Test je 5 seconden focus

Pikmin 3 Deluxe – Test je 5 seconden focus

Nintendo heeft een video ‘Test je 5-seconden focus met Pikmin 3 Deluxe’ uitgebracht, waarin kijkers de taak krijgen om aandacht te schenken aan verschillende scènes uit het spel – voordat ze enkele eenvoudige vragen over elke scène beantwoorden.

Blijf alert, want de latere vragen kunnen behoorlijk lastig worden!

Test je concentratie met deze Focus challenger van 5 seconden met Pikmin 3 Deluxe! Let goed op elke clip van 5 seconden en kijk of je de focusvragen kunt beantwoorden zonder opnieuw te kijken (of naar de reacties te kijken!). En als je dat nog niet hebt gedaan, bekijk dan de gratis demo in de Nintendo eShop.

video
play-rounded-fill

Over Pikmin 3 Deluxe

Laat een team schattige, plantachtige Pikmin groeien om een ​​vreemde wereld te doorkruisen en je planeet te redden

Voer het bevel over een capabele oogst van verschillende soorten Pikmin ™ om strategisch obstakels te overwinnen, wezens te verslaan en voedsel te vinden voor je uitgehongerde thuisplaneet! Je kunt zelfs een tweede speler meenemen om taken te verdelen terwijl je een wereld verkent die groter lijkt dan het leven vanuit een klein perspectief.

Pikmin in jouw tempo

Keer terug naar je schip voordat de tijd om is, anders kunnen jij (en je Pikmin) in grote problemen komen. Als je de voorkeur geeft aan een meer informele aanpak, zijn er nieuwe moeilijkheidsgraden, vergrendelde targeting en optionele hints toegevoegd. Met minder druk heb je meer tijd om strategisch je Pikmin te besturen en het weelderige landschap in je op te nemen.

Speel zijverhaalmissies, rechtstreekse wedstrijden en meer!

Deze deluxe versie van de Pikmin 3-game bevat nieuwe zijverhaalmissies met Olimar en Louie, de mogelijkheid om de Story-modus met een vriend te spelen en alle DLC-levels uit de originele release. Voel je je competitief? Geniet van felle onderlinge bingogevechten tegen een andere speler!

Drie dappere ontdekkingsreizigers landen op planeet PNF-404 op een missie om voedsel te vinden voor hun uitgehongerde thuisplaneet. Na een noodlanding moeten deze ontdekkingsreizigers met Pikmin samenwerken om hun missie te voltooien.

Leid, gooi en laat Pikmin groeien met verschillende vaardigheden en sterktes: gevleugelde Pikmin kan vliegen, terwijl blauwe Pikmin onder water kan ademen.

Als je niet bezig bent met het verzamelen van fruit en het redden van je planeet, probeer dan de Mission-modus uit om aan bepaalde vereisten te voldoen, zoals het verslaan van vijanden of het verzamelen van items, of speel de multiplayer-modus Bingo Battle.

Download de Nintendo eShop-demo om de Story-modus en Mission-modus uit te proberen en ontdek zelfs samen met een tweede speler! Na aankoop wordt je voortgang zelfs overgedragen naar de volledige game. Als een toegevoegde bonus zal het verslaan van de eerste baas in de demo en het overzetten van opgeslagen gegevens naar de volledige versie van het spel onmiddellijk de moeilijkheidsgraad “Ultra-Spicy” voor het volledige spel ontgrendelen.