Pikmin 3 Deluxe versie 1.1.0

Pikmin 3 Deluxe versie 1.1.0

Nintendo heeft een update uitgebracht voor Pikmin 3 Deluxe, de eerste die de game heeft ontvangen sinds de release eind vorige maand.

Als je het spel eenmaal hebt bijgewerkt, zou het versie 1.1.0 moeten zijn. De officiële patch-opmerkingen bevatten niet veel, alleen een paar bugfixes.

1.1.0 Patch-notes

  • Lost de bug op waarbij verzameld fruit onder bepaalde omstandigheden niet werd geregistreerd.
    • Als het probleem zich al voordeed, wordt het verzamelde fruitrecord helaas niet aangepast. Zodra de update is gedownload, wordt de bug verholpen door terug te gaan naar de datum zonder geregistreerde vruchten en een vrucht te verzamelen.
  • Lost de bug op waarbij verworven badges onder bepaalde voorwaarden werden teruggezet naar de status niet-verworven.
    • Als het probleem zich al voordeed, kunnen de badges worden verkregen door opnieuw aan de verwervingsvoorwaarde te voldoen.

Over Pikmin 3 Deluxe

Kleine wezens op een groot avontuur!

Voer het bevel over een capabele groep kleine wezens en verken een vijandige planeet in deze opwindende mix van actie en strategie.

Gebruik de unieke vaardigheden van elk Pikmin-type om obstakels te overwinnen en een diverse wereld om je heen te openen. Ga op zoek naar waardevolle voorwerpen, los puzzels op en versla gemene vijanden in een rijk gedetailleerde wereld vol verrassingen!