Pile Up! aangekondigd

Pile Up! aangekondigd

HandyGames en Seed by Seed hebben een nieuw kartonnen puzzelspel aangekondigd genaamd Pile Up! Het is een coöp-puzzelspel voor maximaal 4 spelers.

video
play-rounded-fill

Over Pile Up!

Vakantieseizoen staat voor de deur. Je weet wat dat betekent toch? Precies. Wenslijsten en dozen! Stapels van hen! Ooit afgevraagd waar die geliefde dozen spelen als je weg bent?

Zoek dan niet verder. HandyGames en Seed by Seed nemen je mee op een reis naar hun kartonnen huis, waar je de Boxlings helpt om leuke milieu-puzzels alleen of samen met maximaal vier spelers op te lossen.

Dozen zijn lichtgewicht, uitzonderlijk stevig en je kunt ze stapelen om de grootte van de Eiffeltoren te bereiken! Neem nu een kijkje binnen en word een Boxling om gezinsvriendelijke coöperatieve avonturen en mysteries te ontrafelen terwijl je puzzels en quests oplost als een team!

Werk samen en stapel uw dozen op elkaar om de hoogste posities te bereiken terwijl u uw kartonnen vrienden helpt. Verken samen een kleurrijke wereld die volledig van karton is gemaakt, terwijl je de vriendelijke inwoners van zonovergoten eilanden, barnsteenbossen en levendige grotten bezoekt! Of misschien gewoon een kick-back en daag je vrienden uit in rondes vol actie Boxball, Pile of Dunk of Tic Pile Toe!

Speel samen, blijf bij elkaar, denk samen – en stapel op!

Opstapelen! is een 3D-platformer ontwikkeld door French Studio Seed by Seed voor pc, Xbox® One, PlayStation®4 en Nintendo Switch ™ en is gepland voor 2020.

Opstapelen! is geschikt als gezinsvriendelijke coöperatieve 3D-platformgame voor 1 tot 4 spelers! Spring omhoog, schuif naar beneden, speel samen en draag de lading! Werk samen met je vrienden of vertrouw op je eigen creativiteit om te navigeren in een kleurrijke kartonnen wereld vol unieke, vrolijke levels, waar je de vriendelijkste dozen tegenkomt die je ooit hebt gezien!

Kenmerken

  • Stapel elkaar op!
  • Een vreugdevol avontuur voor 1 tot 4 spelers!
  • Drop-in en drop op elk moment met dynamische uitdaging herschaling
  • Verken gekke kleurrijke kartonnen werelden
  • Mini-games om van te genieten met je vrienden!
  • Meerdere box-items om uit te proberen, gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen!
  • Ontgrendel nog meer speelgoed om plezier mee te hebben!
  • Personaliseer je eigen Boxling met individuele skins
Ad