Pillars of Eternity Complete Edition komt op 8 Augustus

Pillars of Eternity Complete Edition komt op 8 Augustus

Obsidian Entertainment bevestigde dat de goed ontvangen Pillars of Eternity Complete Edition voor het Nintendo Switch-systeem binnenkort wordt gelanceerd.

Je kunt de strategietitel in handen krijgen op donderdag 8 augustus. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat Pillars of Eternity Complete Edition alle inhoud van de pc-versie, dus je krijgt alles. Het langverwachte vervolg Pillars of Eternity 2 van de game – Deadfire komt ook dit jaar.

video

Over Pillars of Eternity: Complete Edition

  • Bekroond voor zowel schrijven, verhaal en illustraties van Pillars of Eternity, samen met de uitgebreide wereld en inhoud van The White March: Parts I & II
  • Talloze karaktercreatie-opties, van races en klassen tot karakterachtergronden die uw persoonlijke verhaal bepalen
  • Een episch universum om te verkennen, gevuld met intrigerende partijleden en metgezellen, een verscheidenheid aan facties in het spel en een liefdevol weergegeven wereld om door te reizen
  • Nieuwe gebruikersinterface en bedieningselementen die helemaal opnieuw zijn ontworpen en de Pillars of Eternity-ervaring als nooit tevoren presenteren

Neem je party mee in de ultieme rollenspelervaring, Pillars of Eternity komt eindelijk naar de Nintendo Switch! Gemaakt door de meesters van Obsidian Entertainment, Pillars of Eternity vrijgegeven voor kritische bijval en tientallen prijzen. Nu kunnen de fantastische wereld, tactische gevechten en onvergetelijke verhaallijnen overal worden meegenomen.

Pillars of Eternity: Complete Edition bevat alle aanvullende inhoud van de pc-versie, inclusief de DLC en uitbreidingen. De game is geoptimaliseerd om comfortabel voor je tv te spelen met controllers of in handheld-modus.

Navigeer eenvoudig door de gedetailleerde personagecreatie van de game, realtime met pauzegevechten en partijbeheer dankzij doordachte updates van de gebruikersinterface en bedieningselementen. Verzamel je feestje, ga op pad en omarm het avontuur terwijl je je verdiept in een rijk van verwondering, nostalgie en de opwinding van klassieke RPG’s met Obsidian’s Pillars of Eternity!