Pillars of Eternity II: Deadfire

Pillars of Eternity II: Deadfire

Houd je van piraten? Natuurlijk doe je dat!
Houd je van RPG’s? Vast wel toch!

In Pillars of Eternity II: Deadfire kan jij de zeven zeeën onveilig maken in de epische wereld van Deadfire. Ontwerp jouw eigen gevaarlijke zeeschuimer, richt je eigen beruchte piratencrew op, upgrade / verbeter je schip en haal zoveel mogelijk buit binnen als je maar kan!

Durf jij het aan? Savvy?

Trailer – Pillars of Eternity II: Deadfire

video
play-rounded-fill

Meer over Pillars of Eternity II: Deadfire

Volg een bedrieglijke god over land en zee in het vervolg op de meermaals bekroonde RPG-pijlers van de eeuwigheid.

Geef je schip een kapitein op een gevaarlijke ontdekkingsreis door het uitgestrekte, onontdekte archipelgebied van de Deadfire. Buig de wereld naar je zin, terwijl je de diepten van oneindige mogelijkheden verkent, inclusief gedetailleerde personage aanpassing, totale vrijheid van onderzoek en meer zinvolle keuzes bij elke beurt.

  • Dompel jezelf onder in een diepere RPG-game-ervaring voor één speler – verrijkt met de nieuwste technologie en functies, bouwt Deadfire voort op de basis van klassieke D & D-gameplay met enorm verbeterde grafische weergaven, diepere spelmechanismen en een geheel nieuw handgemaakt avontuur waar keuzes er echt toe doen.
  • Ontdek de nieuwe regio van de Deadfire – plan uw eigen koers per schip en verken de rijke en exotische eilanden van de archipelregio, ontdek nieuwe plaatsen die in interactie zijn met hun inwoners en deel te nemen aan een verscheidenheid aan speurtochten in elke haven.
  • Bouw je feest en pas je metgezellen aan – kies uit 7 verschillende metgezellen om je op je zoektocht te vergezellen en wijs meerdere klassen en diepere mogelijkheden toe voor elk. Wees getuige van hun persoonlijke relaties en interacties met de toevoeging van het nieuwe gezelschapssysteem.
  • Kapitein uw schip over de zeeën – uw bolwerk op de zeeën, uw schip is veel meer dan alleen een schip om te verkennen. Upgrade je schip en bemanning en kies welke vaardigheden je verbetert om onderweg gevaarlijke ontmoetingen te overleven.