Pine komt op 10 Oktober

Pine komt op 10 Oktober

Twirlbound en Kongregate kondigden de releasedatum aan voor open wereld avontuur Pine. Pine lanceert 10 oktober 2019 digitaal voor USD 24,99 op Nintendo Switch.

Een beperkte open bèta is nu beschikbaar op Kartridge.

video

Over Pine

De Nederlandse game-ontwikkelaar Twirlbound, samen met uitgever Kongregate, heeft vandaag aangekondigd dat hun langverwachte avonturensimulatiegame Pine op 10 oktober naar pc, Mac, Linux en Nintendo Switch komt.

Ter gelegenheid hiervan brachten ze de game uit als een beperkte bèta op Kartridge en creëerden ze een nieuwe trailer met ongekende gameplay.

Verhaal van Pine

In Pine spelen spelers de rol van Hue, een slimme jongvolwassene die de prachtige eilandwereld van Albamare moet verkennen terwijl hij worstelt om zijn verminderde menselijke stam te helpen de voedselketen te beklimmen.

Albamare zit vol met een gevarieerde gesimuleerde ecologie van soorten die constant strijden om voedsel en territorium. Spelers moeten beslissen wanneer ze bevriend raken of een bepaalde soort hinderen door handel, zoeken en vechten. Onderweg zal Hue een enorme naadloze open wereld verkennen vol met geheimen, puzzels en verzamelobjecten.

“We kunnen niet wachten tot mensen de Pine-bèta in handen krijgen en zien hoe ze de simulatiegestuurde quests en veel puzzels op het eiland Albamare aanpakken,” zegt Matthijs van de Laar, de Creative Director bij Twirlbound. “

Na vier jaar zijn we met zijn zevenen enthousiast om het eindelijk aan mensen te geven en ze de ingewikkelde wereld van de wereld die we hebben gebouwd te laten verkennen. ”

“Pine is een echt speciaal spel waar we trots op zijn om voor spelers uit te komen,” zei Josh Larson, Chief Business Officer bij Kongregate. “Twirlbound heeft uitstekend werk verricht met zo’n ambitieus en charmant ontwerp.

Om de game vóór de volledige release al bij fans te krijgen, hebben Twirlbound en Kongregate Pine vandaag vrijgegeven als een beperkte bèta op Kartridge. De kosten van de bèta zijn $ 19,99 en spelers krijgen automatisch volledige toegang tot het spel.

Spelers die deelnemen aan de bèta krijgen een voorproefje van wat er te wachten staat en ontvangen de volledige game op 10 oktober. Bij de lancering is de game $ 24,99.