Pine onthuld, release augustus 2019

Pine onthuld, release augustus 2019

Tijdens de recente Nintendo Switch Nindies Showcase lente 2019, onthulde een gloednieuwe indie met de naam Pine in augustus 2019!

video

Over Pine

Pine is een open-world actie-avonturen simulatiespel. Neem de rol aan van Hue, een dappere jonge volwassene die behoort tot de laatst overgebleven stam van mensen op het eiland Albamare.

Vind je weg door een steeds veranderende wereld waarin alle wezens hun eigen leven, doelen en speurtochten hebben. Albamare’s facties ruilen en vechten met elkaar over voedsel en territorium, terwijl Hue leert over manieren om de ecologie te beïnvloeden, op zoek naar een nieuw thuis voor de mens.

In Pine bereikten mensen nooit de top van de voedselketen. Gevestigd op het levende en ademende eiland Albamare, reageert een ingewikkelde ecologie specifiek, evolueert en past zich specifiek aan u aan. Het is aan Hue om een ​​nieuw huis te vinden voor een bijna uitgestorven overgebleven stam.

Geïnspireerd door de avonturen van Link in de Zelda-serie, het intrigerende aartsvijandsysteem van Shadow of Mordor, Fable’s keuze-afhankelijke progressie en het dansachtige gevecht van Bloodborne, brengt Pine je een wereld die voortdurend evolueert en elke speler een fascinerende wereld biedt. en echt unieke reis.

Meer over Pine is te zien in zijn Kickstarter-campagne;