Ping Redux aangekondigd voor 14 januari 2021

Ping Redux aangekondigd voor 14 januari 2021

Ontwikkelaar Nami Tentou heeft aangekondigd dat Ping Redux, oorspronkelijk bekend als Ping 1.5+ op de Wii U, op 14 januari 2021 in de Nintendo Switch eShop komt.

Deze release van het block-breaking adventure bevat HD Rumble waarmee spelers kunnen voelen waar hun bal heen en weer stuitert!

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over PING REDUX

PING REDUX ™ is een uitdagend pingpong-puzzelspel, opnieuw gemaakt van zijn oudere broer PING 1.5 + ™. Het is niet voor de zwakken van hart. Stuiter tegen de muren en obstakels en bereik de sappige en smakelijke sinaasappel. Het heeft een uitstekende technosoundtrack die zo goed is dat het dagenlang in je hoofd blijft hangen.

PING REDUX heeft meer dan 100 levels, waaronder 12 bazen die zijn geïnspireerd door klassieke games om de gameplay gevarieerd te houden. Denk je dat je het kunt verslaan met bommen, lava, bewegende gevaren en andere soorten blokken die je in de weg staan?

  • 100+ niveaus
  • Hyper retro voxel-beelden
  • Zoete, zoete muziek verzorgd door Xonah
  • Boss-levels bieden unieke gameplay-uitdagingen en zijn een terugkeer naar de jaren 80
  • Waarschijnlijk te moeilijk voor je oom om te verslaan, ook al is het geïnspireerd door zijn tijd

Concept

Het concept is simpel: je moet je PING-soldaat neerschieten naar de plek waar de sinaasappel is geplaatst. Dat is het.

Maar dit is een puzzelspel, dus het zal niet zo eenvoudig zijn. Als je goed kijkt, zul je merken dat er een limiet is aan het aantal schoten dat je kunt doen, dus gebruik de omgeving in je voordeel om het doel te bereiken.

Je moet ook rekening houden met het aantal bounces dat je gaat gebruiken, aangezien de cubes veel pijn krijgen bij het stuiteren en als je er eenmaal uit bent, gaan ze dood. We verwachten dat we veel kubussen moeten opofferen voor onze zaak.

Als u denkt dat u een fout heeft gemaakt, kunt u de stage opnieuw instellen. Onze PING-soldaten zijn wegwerpbaar, jij niet.

Sommige bazen hebben hun eigen regels die alle manier van spelen op puzzelniveaus negeren. Betreed de slagvelden voorzichtig.