Pixel Game Maker Series Medium-Naut 18 minuten aan gameplay

Pixel Game Maker Series Medium-Naut 18 minuten aan gameplay

Pixel Game Maker Series Medium-Naut, een sciencefiction-horroractiegame van Takumi Naramura, ontwikkelaar van La-Mulana, heeft 18 minuten aan gameplay uitgebracht. Bekijk het hieronder;

video

Over Pixel Game Maker Series Medium-Naut

Het ruimtepionierschip Ostracida is neergestort op een onontgonnen planeet, maar de onderzoeksploeg die was gestuurd om de overlevenden te redden, kon niet aan boord gaan en terugkeren. Door een psychisch fenomeen konden ze niet aan boord van het schip. Dus roepen ze de hulp in van een paranormaal medium genaamd “Yumi Kisara spiritist” om het ongeval van het schip te onderzoeken.

Het doel is om de ID-chips van de passagiers te verzamelen en het schip te bestuderen, maar het lijkt erop dat er “iets” op de loer ligt dat niet eenvoudig kan worden aangepakt. Ik duim voor overweging!

Systeem

Je kunt je aanvalstactieken variëren en je actieradius uitbreiden door verschillende objecten aan boord van het schip te krijgen.

In ruil voor dingen moet je echter een deel van je HP (fysieke kracht) opgeven. Als je doorgaat zonder na te denken, zal je gezondheid snel afnemen en word je gedood door zelfs de kleinste aanval van een tegenstander.

Speel het spel vaak en kies beslissingen die bij je persoonlijkheid passen.

Onderzoek

De geest van de bemanning is nog aan boord. Je kunt spullen ontvangen en ID-chips verzamelen door met hen te praten, en je kunt hun privékamers bezoeken door ID-chips te kopen.

U kunt ook kijken naar wat er op het schip is gebeurd door te kijken naar rapporten van Dr. Simon en persoonlijke gegevens van de bemanning.

Pixel Game Maker Series Medium-Naut is digitaal beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Er zijn taalkeuzes in het Engels en Japans.

Ad