Pixel Noir komt eraan

Pixel Noir komt eraan

De ontwikkeling van Pixel Noir gaat gestaag door en, na de nieuwste bèta voor Kickstarter-backers en zijn nieuwe functies, bevestigt SWDTech nu de ontwikkeling van de Nintendo Switch-versie van het spel!

De versie voor de hybride console van Nintendo bevat elk element dat is geïntroduceerd op pc, Xbox One en PS4, maar je kunt Pinnacle Cityanywhere verkennen en overleven!

Net als bij de andere reeds aangekondigde versies van het spel, zal het spel Spaanse, Franse en Duitse vertalingen bevatten die op de lanceringsdatum zijn opgenomen.

Trailer Pixel Noir

video
play-rounded-fill

Over Pixel Noir

Met alle kernfuncties en handige systemen die al zijn gebouwd en functioneren, heeft Pixel Noir nu ongeveer 40% van het verhaal geïmplementeerd in het spel, inclusief het hele begin van het verhaal.

Ook won Pixel Noir voor het tweede jaar op rij de Best Audio op MAGFest (Music & Gaming Festival)! Met dank aan Hiroki Kikuta, de componist van de soundtrack Secret of Mana (naast andere geweldige titels), die een aantal echt ongelooflijke muziek aan het spel heeft toegevoegd!
Wonen in de straten van een shithole als Pinnacle City, er zijn maar twee dingen om je op de been te houden: een pakje sigaretten en het gevoel dat er meer is dan dit.

Er was iets verrot in die vervallen plaats. Je zat in je hoofd, maar je was te trots om het toe te geven. Het was jouw trots die je partner heeft gedood. Met het ziekenhuis plat op de grond en niets om je vrij te pleiten, gooiden ze je in de gevangenis.

Tien jaar lang werd je achtervolgd door onbeantwoorde vragen en onuitsprekelijke gruwel, bang voor wat je zag, wat je deed – en wat je nog steeds kon doen. Nu ben je als een privé-bril aan het scharrelen, een bedrijf runnen uit een waardeloos appartement. Maar een kans komt langs om uw naam definitief te zuiveren. Met jouw gezond verstand op het spel, hoe kun je het je veroorloven het niet te nemen? Pixel Noir is een op JRPG geïnspireerd detectivespel dat zich afspeelt tegen een film noir-achtergrond.

Think Earthbound meets Sin City!

  • Los een verscheidenheid aan mysteries op als de goedkoopste Private Eye van Pinnacle City! Van het missen van huisdieren tot het onderzoeken van moorden, je detectie vaardigheden zullen je fortuin of vuistslagen opleveren.
  • Vecht met vijanden in gevechten op basis van beurten. Laat verwoestende combo-aanvallen los door samen te werken met andere helden in je team!
  • Verken Pinnacle City – een ellendige korf van uitschot en schurkenstreek die de zwarte markt verhandelen en geteisterd door kleurrijke personages.
  • Gebruik uw onderzoeksmodus om aanwijzingen te onthullen. Verhoog het in de loop van de tijd om nieuwe geheimen en verhaallijnen te ontgrendelen!
  • Overkill-monteur: als je te veel schade aanricht, kun je ze doden in plaats van je vijand knock-out te slaan. Dit zal van invloed zijn op wat voor soort buit u krijgt van de strijd!
  • Nieuwe getimede hitmechanica voor vaardigheden, waaronder knopsequenties en d-padrotatie!
  • CRDTech-kaartspel … kun je Phil, the Dust Master vinden?
Ad