PixelJunk Eden 2 – Eerste 24 minuten

PixelJunk Eden 2 – Eerste 24 minuten

Kun jij de psychedelische actie van PixelJunk Eden 2 op Nintendo Switch aan? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 24 minuten bekijken.

PixelJunk Eden 2 ziet spelers een stille wereld nieuw leven inblazen met de kracht van gekleurd licht en geluid!

video
play-rounded-fill

Over PixelJunk Eden 2

Van de geest van Baiyon, creatief directeur en hypnotiserende soundscape-componist, voor zowel de bekroonde Pixeljunk Eden als Eden Obscura, komt Eden 2, een verkenning van het leven, kleur en samenwerking, terwijl Grimps de wereld nieuw leven inblaast en nieuw leven inblaast in een reeks van luminescentie, schilderen op een weelderig canvas terwijl ze spelen.

Keer terug naar de spectaculaire, steeds veranderende tuinen van psychedelische beelden en geluiden terwijl je nieuwe planten en biomen kweekt, stuifmeel verzamelt en zaden helpt nieuwe exotische bladeren te laten ontkiemen en bloemen te laten bloeien, allemaal tegen een dynamische en levendige achtergrond van zachte, veelkleurige beelden.

Zwaai en draai met zijden draden, in zowel single als coöperatief spel terwijl jij en een partner om elkaar heen pirouteren in penseelstreken van licht en kleur in de wereld op je reis om de zo belangrijke ‘Spectra’ te verzamelen, de bron van al het leven in de wereld.

  • Nieuwe Grimps met extra voordelen kunnen in de loop van de tijd worden ontgrendeld, waardoor nieuwe manieren worden geboden om deze vreemde nieuwe werelden te spelen en te ervaren.
  • Gebruik een verscheidenheid aan verschillende “kruiden” om het verzamelen van stuifmeel te verbeteren, meer tijd te besteden aan het cultiveren van de tuinen en de wereld te veranderen in geestverruimende manieren!
  • Ontspan op de synergetische beats en ritmes die speciaal voor deze caleidoscopische, wonderlijke werelden zijn gecreëerd.
  • Met een veelvoud aan tuinen om uit te kiezen en veel verschillende varianten voor elk, biedt Eden 2 talloze uren aaneengesloten spel.
  • Een uitgebreide en eclectische mix van ambient en sensorisch snoep voor je oren.

PixelJunk Eden 2 is nu verkrijgbaar in de Switch eShop voor $ 14,99 USD.