PixelJunk Eden 2 – Vermeld voor 10 December 2020

PixelJunk Eden 2 – Vermeld voor 10 December 2020

De Britse Nintendo Switch eShop-vermelding verscheen voor PixelJunk Eden 2, die meldt dat deze op 10 december 2020 wordt gelanceerd, terwijl de Amerikaanse eShop een prijskaartje van $ 14,99 USD onthult.

PixelJunk Eden 2 ziet spelers hun wereld herstellen met de kracht van gekleurd licht en geluid!

video

Over PixelJunk Eden 2

Spring, draai, zwaai, verken prachtige organische werelden

Van de geest van Baiyon, creatief directeur en hypnotiserende soundscape-componist, voor zowel de bekroonde Pixeljunk Eden als Eden Obscura, komt Eden 2, een verkenning van het leven, kleur en samenwerking waarin Grimps de wereld nieuw leven inblaast en revitaliseert in een reeks van luminescentie, schilderen op een weelderig canvas terwijl ze spelen.

Keer terug naar de spectaculaire, steeds veranderende tuinen van psychedelische beelden en geluiden terwijl je nieuwe planten en biomen kweekt, stuifmeel verzamelt en zaden helpt nieuwe exotische bladeren te laten ontkiemen en bloemen te laten bloeien, allemaal tegen een dynamische en levendige achtergrond van zachte, veelkleurige beelden.

Slinger en draai met zijden draden, zowel in een enkel spel als in coöperatief spel terwijl jij en een partner rond elkaar zwaaien in penseelstreken van licht en kleur in de wereld op je reis om de zo belangrijke ‘Spectra’ te verzamelen, de bron van al het leven in de wereld.

Kenmerken:

  • Nieuwe Grimps met extra voordelen kunnen in de loop van de tijd worden ontgrendeld, waardoor nieuwe manieren worden geboden om deze vreemde nieuwe werelden te spelen en te ervaren.
  • Gebruik een verscheidenheid aan verschillende “kruiden” om het verzamelen van stuifmeel te verbeteren, meer tijd te besteden aan het cultiveren van de tuinen en de wereld te veranderen in geestverruimende manieren!
  • Ontspan op de synergetische beats en ritmes die speciaal voor deze caleidoscopische, wonderlijke werelden zijn gecreëerd.
  • Met een veelvoud aan tuinen om uit te kiezen en veel verschillende varianten voor elk, biedt Eden 2 talloze uren aaneengesloten spel.
  • Een uitgebreide en eclectische mix van ambient en sensorisch snoep voor je oren.

Een beperkte fysieke release van de titel zal in de toekomst ook worden verzorgd door Limited Run Games