Plants Vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition – Eerste 35 minuten

Plants Vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition – Eerste 35 minuten

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition is eindelijk beschikbaar voor Nintendo Switch en wil je weten hoe die speelt? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 35 minuten bekijken.

Deze “Complete Edition” -release van Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville bevat alle contentupdates en personages die zijn uitgebracht voor de originele game – waarbij spelers Giddy Park en PvE free-roam-regio’s offline verkennen of online spelen voor 8v8-gevechten!

video
play-rounded-fill

Over Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition

Maak de sapkanonnen klaar en bereid je voor op de gekste strijd!

Nu op Nintendo Switch â„¢, voer hilarische missies uit en versla epische bazen in het Weirding Woods, Mount Steep en Neighborville Town Center om medailles te verzamelen en waanzinnige outfits vrij te spelen. Feest met maximaal drie vrienden en ga rond in Giddy Park of duik in een 8v8-multiplayer in Turf Takeover, waarbij je tegenstanders overwint, kabouterbommen afvuurt, stuitert op roze slijk – het is het leukste dat je zult hebben sinds gesneden brood.

Neem je systeem overal mee naartoe en bereid je voor om offline en online wat gras te schoppen in een plant-op-zombie-conflict dat je naar de buitenste randen van Neighborville en weer terug zal brengen!

– Ga offline naar de buitenste randen van Neighborville – Ontdek Giddy Park, PvE free-roam-regio’s en Private Play-modi, allemaal zonder internetverbinding.

– Pas elk personage aan voor de strijd – Verdien in-game-munten alleen door te spelen en geef ze uit in de Rux-winkel om coole aanpassingsitems, personages en extraatjes te ontgrendelen.

– Speel met je favoriete mensen -Feest met maximaal drie vrienden en ga rond in Giddy Park of duik online in een 8v8-multiplayer in Turf Takeover en versla tegenstanders tijdens een gigantische schermutseling in de voorsteden.

– Bewegingsbediening en aanraakmenu’s – Gebruik bewegingsbediening om te richten, met een volledige reeks instellingen om aan uw voorkeur aan te passen. Interactie met UI-menu’s tijdens het spel met behulp van aanraakinvoer, inclusief kaartzoom.

– Prize Map Selector – Kies uit en werk op elk moment met alle 12 prijskaarten, en wissel prijzenbollen in voor ongelooflijke beloningen!

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 39,99.