Plants vs Zombies: Battle For Neighborville Nintendo Switch gameplay

Plants vs Zombies: Battle For Neighborville Nintendo Switch gameplay

Plants vs Zombies Battle For Neighborville werd al in oktober 2019 uitgebracht voor de Playstation 4, pc en Xbox One, maar eerder dit jaar werd een Nintendo Switch-versie aangekondigd.

Plants vs Zombies: Battle For Neighborville is nu eindelijk ook uitgebracht voor Nintendo Switch.

De gameplay duurt slechts ongeveer 8 minuten, maar biedt enige gameplay van Plants vs Zombies Battle For Neighborville voor de Nintendo Switch. Er wordt ook onthuld dat de game 900p en 30 fps is in gedokte modus, terwijl de handheld-modus 720p en 30 fps is.

video

Over Plants vs Zombies: Battle For Neighborville Volledige editie

Nu op Nintendo Switch ™, voer hilarische missies uit en versla epische bazen in het Weirding Woods, Mount Steep en Neighborville Town Center om medailles te verzamelen en waanzinnige outfits vrij te spelen.

Feest met maximaal drie vrienden en speel een rondje in Giddy Park of duik in een 8v8-multiplayer in Turf Takeover, versla tegenstanders, schiet kabouterbommen af, stuiter op roze slijk – het is het leukste dat je hebt gehad sinds gesneden brood. 

Neem je systeem overal mee naartoe en bereid je voor om offline en online wat gras te schoppen in een plant-op-zombie-conflict dat je naar de buitenste randen van Neighborville en weer terug zal brengen!

  • Ga offline naar de buitenste randen van Neighborville – Ontdek Giddy Park, PvE free-roam-regio’s en Private Play-modi, allemaal zonder internetverbinding.
  • Pas elk personage aan voor de strijd – Verdien in-game-munten alleen door te spelen en geef ze uit in de Rux-winkel om coole aanpassingsitems, personages en voordelen te ontgrendelen.
  • Speel met je favoriete mensen -Feest met maximaal drie vrienden en ga rond in Giddy Park of duik online in een 8v8-multiplayer in Turf Takeover en versla tegenstanders tijdens een gigantische schermutseling in de voorsteden.
  • Bewegingsbediening en aanraakmenu’s – Gebruik bewegingsbediening om te richten, met een volledige reeks instellingen om aan uw voorkeur aan te passen. Interactie met UI-menu’s tijdens het spel met behulp van aanraakinvoer, inclusief kaartzoom.
  • Prize Map Selector – Kies uit en werk op elk moment met alle 12 prijskaarten, en wissel prijzenbollen in voor ongelooflijke beloningen!