Platinum 4 – Laatste aankondiging op 1 april 2020

Platinum 4 – Laatste aankondiging op 1 april 2020

PlatinumGames plaagde eerder vier grote aankondigingen op een speciale ‘Platinum 4’ website.

De eerste onthulde dat The Wonderful 101 Remastered op weg was naar moderne systemen, terwijl de tweede en derde aankondiging respectievelijk een nieuw IP- en PlatinumGames ’Tokyo-kantoor bevestigden.

Ze zijn allemaal bekend, behalve één

Nou, het lijkt erop dat de studio nu aan het groeien is voor de finale! Zoals je hierboven kunt zien, is de Platinum 4-website geüpdatet met een datum voor de vierde en laatste aankondiging – op 1 april 2020.

We weten op dit moment niet precies wat we kunnen verwachten voor PlatinumGames. Maar als u het bedrijf kent, wordt het waarschijnlijk de moeite waard.

Enig idee wat het zou kunnen zijn?

Over PlatinumGames

PlatinumGames is een Japans ontwikkelbedrijf voor videogames. Het bedrijf is in augustus 2006 opgericht onder de naam Seeds, Inc. door Shinji Mikami, Atsushi Inaba en Hideki Kamiya, voormalige sleutelfiguren van Capcom’s Clover Studio.

Het bedrijf fuseerde in oktober 2007 met Tatsuya Minami’s Odd Ltd. om PlatinumGames te vormen. Een paar jaar nadat dit bedrijf was opgericht, kondigde uitgever Sega van videogames aan dat het vier unieke eigenschappen zou publiceren die door PlatinumGames zijn ontwikkeld, waaronder: MadWorld, Infinite Space, Bayonetta en Vanquish.

Hun partnerschap werd later uitgebreid met Anarchy Reigns. Geen van deze was echter een commercieel succes, hoewel de meesten veel lovende kritieken ontvingen.