Platinum Games – volgend jaar interessant nieuws

Platinum Games – volgend jaar interessant nieuws

Platinum Games lijken altijd meerdere videogames te ontwikkelen op verschillende platforms en het lijkt erop dat ze volgend jaar iets nieuws aankondigen of onthullen.

Sprekend in een speciale niconico livestream, met opmerkelijke ontwikkelaars van videogames geboren in 1970, zei baas Hideki Kamiya van Platinum Games het volgende:

We’ll be able to release interesting news next year.

Laten we hopen dat dit nieuws verschijnt tijdens de volgende grote Nintendo Direct, die vermoedelijk ergens volgend jaar in januari zal worden uitgezonden.

Over Platinum Games

PlatinumGames Inc. is een Japanse ontwikkelaar van videogames die werd opgericht in oktober 2007 als gevolg van een fusie tussen twee bedrijven, Seeds Inc. en Odd Inc. Shinji Mikami, Atsushi Inaba en Hideki Kamiya hebben Seeds Inc. opgericht na de sluiting van Capcom’s Clover Studio, terwijl Odd Inc. werd opgericht door Tatsuya Minami.

Een jaar na de oprichting van de studio kondigde de uitgever van videogames aan dat het vier unieke eigenschappen zou publiceren die door het bedrijf werden ontwikkeld: MadWorld, Infinite Space, Bayonetta en Vanquish. Hun partnerschap breidde zich later uit tot Anarchy Reigns. De meeste van deze spellen werden positief onthaald.

In de loop der jaren had PlatinumGames een expertise ontwikkeld in actiespellen en een van hun belangrijkste filosofieën was dat het team conventionele spelontwerpconcepten niet zou volgen.

Ad