Playtonic deelt de vroegste concept art van Yooka uit Yooka-Laylee

Playtonic deelt de vroegste concept art van Yooka uit Yooka-Laylee

Playtonic deelde wat volgens hen de eerste schets is van Yooka, de kameleon. Hoewel hij er niet zo strak of slank uitziet als in de uiteindelijk game.

Maar het is een leuke kijk op wat we in plaats daarvan hadden kunnen krijgen!

Geef je de voorkeur aan de grotere prototypeversie van Yooka boven zijn definitieve ontwerp in de Yooka-Laylee-spellen? Persoonlijk ben ik meer fan van zijn ‘definitieve vorm’. Maar wat denken jullie allemaal?

Over Yooka-Laylee

Verken enorme, prachtige werelden, ontmoet (en versla) een onvergetelijke cast van personages en verzamel een heleboel glimmende verzamelobjecten als maatjesduo Yooka (de groene) en Laylee (de wijze knuppel met de grote neus).

Ga op een episch avontuur om bedrijfskruip Capital B te dwarsbomen en zijn sluwe plan om alle boeken van de wereld te absorberen … en ze om te zetten in pure winst!

Met behulp van hun arsenaal aan speciale moves, pakken onze helden een grote verscheidenheid aan puzzels en platformuitdagingen aan in hun zoektocht naar Pagies, de gouden premie die wordt gebruikt om verbluffende nieuwe werelden te ontgrendelen – en uit te breiden – die elk tot de kieuwen vastzitten met vreemde figuren , kolossale bazen, minecart-uitdagingen, arcadespellen, quizshows, multiplayer-spellen en nog veel meer!

Maak je klaar voor de volledige Yooka-Laylee-ervaring, met alle updates, inclusief de veelgevraagde camera en stempatch! Bereid je voor op maximaal vier Joy-Con-controllers voor wat multiplayer-waanzin in Rextro’s Arcade