Pocket Witch komt februari 2023

Pocket Witch komt februari 2023

Eastasiasoft en Naoka Games hebben onthuld dat ze Pocket Witch gaan uitbrengen op de Nintendo Switch. Op 15 februari 2023 is de precisieplatformgame beschikbaar voor klanten.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Pocket Witch

Je hebt de taak gekregen om een ​​jonge heks te redden die gevangen zit in een gevaarlijke kerker die wordt geteisterd door rondzwervende dodelijke vijanden en verraderlijke vallen. In het spel Pocket Witch, een nauwkeurige platformgame weergegeven in een vintage pixelart-stijl, moet de hoofdrolspeler, een jonge heks met dezelfde naam, ontsnappen uit de klauwen van een kwaadaardige tovenaar die haar gevangen heeft gehouden door een reeks uitdagende puzzels te overwinnen die zijn op één scherm.

De jonge heks en haar metgezel, een fladderende vleermuis, zullen moeten springen en over houten doornen en plassen zuur moeten springen, vliegende messen moeten ontwijken, niet geraakt moeten worden door magische spreuken en sleutels moeten ontdekken om poorten te openen om verder te komen door het spel. Deze heks mag dan klein zijn, maar met jouw hulp zal ze in staat zijn om de grootste uitdagingen te overwinnen en te ontsnappen aan haar ontvoerders!

Kenmerken

  • Daag je precieze platformvaardigheden uit terwijl je een schattige kleine heks over verschillende obstakels leidt!
  • Om aan obstakels en vijanden te ontsnappen, moet je rennen, springen en vliegen.
  • Zoek de sleutels om de poorten te openen en toegang te krijgen tot nieuwe locaties!
  • Pixel art-presentatie die zowel charmant als cool is om van te genieten.
  • Overwin de verraderlijke machinaties van een gemene tovenaar!

De Nintendo Switch online winkel (eShop) zal de digitale versie van Pocket Witch hosten. De prijs is vastgesteld op $ 4,99 / € 4,99.