Pocky & Rocky Reshrined komt 24 Juni

Pocky & Rocky Reshrined komt 24 Juni

Het derde deel in de klassieke sidescroller-serie Pocky & Rocky Reshrined van Natsume Games is eerder onthuld. Dit is het derde deel van de Pocky and Rocky-serie, die begon in de jaren tachtig.

video
play-rounded-fill

Over Pocky & Rocky Reshrined

Op 31 maart beginnen NIN Games en Natsume Inc., onder licentie van TAITO Corporation, met het pre-orderen van speciale gelimiteerde exemplaren van Pocky & Rocky Reshrined voor Nintendo Switch en PlayStation 4 (PS4)! Strictly Limited Games en Gamesrocket zullen Limited en Collector’s Editions bevatten, evenals unieke bundels.

Pocky en Rocky vinden hun oorsprong in de jaren 80, toen TAITO’s arcadespel Kiki Kaikai oorspronkelijk werd geïntroduceerd en spelers van alle leeftijden in vervoering brachten. In Pocky & Rocky Reshrined keert de dappere heiligdomdame terug voor nieuwe avonturen met haar wasbeer-sidekick Rocky en drie extra speelbare personages.

Het derde en meest recente deel in de iconische serie is een multidirectionele scrollende shooter met prachtige retro-achtige beelden, geweldig geluidsontwerp en tal van extra functies en inhoud!

Kenmerken:

  • Grafiek en geluid in het klassieke 16-bits formaat voor een heerlijke throwback vibe
  • Er zijn vijf opwindende persoonlijkheden om uit te kiezen! Je mag ook spelen als Ame no Uzume, Ikazuchi en Hotaru Gozen, naast de bekende Pocky en Rocky.
  • Beheers de levels in de Verhaalmodus voor één speler of werk samen met een buddy om je vijanden te verslaan in coöp voor 2 spelers. Onbeperkte modus
  • Verzamel geld om de Easy Mode te ontgrendelen, waardoor de moeilijkheidsgraad lager is en je soepeler tot het einde kunt spelen.
  • Daag jezelf uit door verschillende niveaus te beheersen, gevuld met verschillende tegenstanders.
  • Vergelijk je resultaten met die van anderen en werk je een weg naar de top van het online klassement.