Pocky & Rocky Reshrined Teaser Trailer

Pocky & Rocky Reshrined Teaser Trailer

Natsume heeft een officiële teaser-trailer uitgebracht voor Pocky & Rocky Reshrined. De nieuwe trailer geeft ons een betere kijk op de game in actie, inclusief de retro 16-bits grafische stijl en de gameplay van bovenaf schieten.

video
play-rounded-fill

Het bevestigt ook dat de game volgens de planning in de herfst van 2021 voor Nintendo Switch uitkomt.

Atari Inc. en Natsume Inc., een wereldwijde ontwikkelaar en uitgever van gezinsvriendelijke videogames, hebben de officiële titel bekendgemaakt van het aankomende Pocky & Rocky-vervolg, Pocky & Rocky Reshrined, in een kleurrijke trailer die doet denken aan het origineel SNES-game die bijna dertig jaar geleden werd gelanceerd.

Pocky & Rocky Reshrined wordt uitgebracht op PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Over Pocky & Rocky Reshrined

Pocky & Rocky Reshrined is een multi-directionele scroll-shooter in de klassieke 16-bits stijl met verbeterde graphics, geluid en plezier! De avonturen van Pocky en Rocky beginnen opnieuw! Het is de derde aflevering in de originele serie Shrine-maiden-opnamen.

De nieuwe game wordt ontwikkeld door het oorspronkelijke ontwikkelingsteam, Tengo Project .

Pocky & Rocky volgt de avonturen van een jong Shinto-heiligdommaagd genaamd Pocky en haar metgezel, Rocky de wasbeer, terwijl ze proberen een groep wezens te redden die bekend staan ​​als de Nopino Goblins. De gameplay vindt plaats vanuit een top-down perspectief en biedt zowel singleplayer- als coöperatieve modi.

Pocky & Rocky Reshrined is een vervolg op Pocky & Rocky, in Japan bekend als de actiegameserie Kiki Kaikai, die voor het eerst verscheen als een arcadespel van Taito Corporation in 1986 en wordt ontwikkeld onder licentie van Taito Corporation.

Ad